Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért van az hogy minél...

Miért van az hogy minél többet teszek a hajamért, fejbőrömért hogy jobb legyen annál rosszabb a helyzet? De komolyan! Úgy érzem ha semmit sem csináltam volna vele mióta beteg voltam és hullott a hajam akkpr most jobb állapotban lenne😰

Figyelt kérdés

Kezdődött az sls mentes samponnal. Utána hajvágás. Leálltam a festéssel. Voltam Bőrgyógyásznál, elmentem góckutatásra. Bőrgyógyász persze szteroidos hajszeszt írt fel amitől több jött ki és még el is vékonyodott a töve.

Utána jött a korpásodás elleni fejbőr ápolás és egyre kevesebb hajam lett. Ráadásul az utóbbi már egy csomó pénzbe került és még csak a kezelés elején járok!

De már nem merek semmihez nyúlni, mert megint több hajam lett a lefolyóban és látványosan kevesebb a fejtetőn.

Ki készülök

A végén majd kiderül semmi bajom és feleslegesen teszem magam tönkre egy vagon pénzért... 😭

máj. 9. 23:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Sajnos még mindig nem értitek, hogy minél több káros vegyszert (festékek, krémek, szérumok, hajszeszek és hajszerek, stb.) visztek be a bőrötök alá horror pénzeket kifizetve, közben teljesen tönkreteszitek vele a szervezetetek kémiai egyensúlyat, ami sokkal nagyobb bajt okoz, mintha nem használtál volna semmit, csak próbálnál egészségesen élni kemikaliak nélkül.

Próbáld ki az egyszerű sima hajmosast egy ecetes vizes öblítéssel.

máj. 10. 00:14
 2/11 anonim ***** válasza:
Ja és hozzá max valamilyen vitamin kúrát, ami lehetőleg komplex.
máj. 10. 00:15
 3/11 A kérdező kommentje:

Ahh én ecetes vizet nem merek. Köszi, de azt tuti nem. 😱

Fejtetőn homlok középen nagyon kevés van homloktól hátra úgy kb 5cm - es részen.

Most csak sima multivitamint szedek.

De Úgy 1 hónapja a gyomrom nem jó.

Reflux kúrát kellett csinálnom és azóta meg nem tudok...

és így az emésztés és vitaminok is kevésbé szivódnak fel.

Azaz igazság hogy erős külső ráhatással történt minden.

Én szerintem nem toltam volna túl a haj témát, mert bőven elég volt, hogy folyamatosan beteg voltam.

Erős gyulladas volt a szervezetemben és covidos is lettem. Kórház stb.

Biztos ezek miatt volt.

Nem tudom ha nem használok semmit csak a saját korábbi samponomat, balzsamomat meg Multivitamint, hajvitamint szedek az is bőven elég lesz ahhoz hogy helyre jöjjek pár hónap alatt?

Rettegek....

máj. 10. 01:04
 4/11 A kérdező kommentje:

A krém amit az orvos felírt nagyon drága.

Valami extra tele vitaminnal, fejbőr pakolás...

De azt sem tudom hogy lehet azt felkenni. Tele megy vele a hajam. Le sem tudom majd mosni...

40eft - ot költöttünk ezekre plusz az Orvos.

Hhhh 😔

El sem akartam már menni.

De itthon terror volt/van.

Azt hiszi hogy jót tett de én a mai hajmosás után...

Hát inkább eldugok mindent

máj. 10. 01:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
máj. 10. 01:32
 6/11 anonim ***** válasza:

"Nem tudom ha nem használok semmit csak a saját korábbi samponomat, balzsamomat meg Multivitamint, hajvitamint szedek az is bőven elég lesz ahhoz hogy helyre jöjjek pár hónap alatt?"

Igen.

Az ecetes víz azt jelenti, hogy egy lavornyi vízhez teszel 2 evokanalnyit, ettől semmi baja nem lesz, ráadásul ezt nem a fejbőrre teszed, hanem csak a hajra!!, ettől csillogó és egészséges lesz.

Szívesen.

máj. 10. 16:24
 7/11 anonim ***** válasza:
máj. 10. 16:26
 8/11 anonim ***** válasza:

Ebben a cikkben minden benne van. Ne használj a hajadra semmi egyebet, ne tedd tönkre még jobban.

Én 50 múltam, a hajam dús, erős és csillogó. Csak sampont használok és semmi mást. (régen a balzsamtol mindig összeragadt a hajam a 2.nap után).

máj. 10. 16:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Rendben köszönöm!!

Így teszek.

Betegség miatt ment el, utána a gyógyszerek miatt száradtam ki.

A fejbőröm is.

De amikor mentem a dokihoz már úgy mentem hogy alig jön ki haj és a szuris vitaminos kezelést kérem...

Nem jött össze.

Veszek akkor hajvitamint.

Meg a, szokásosat.

Nekem is sok hajam volt.

Az elmúlt 7 hónap alatt elment több mint a fele 😥😥

Nem tudom helyre jöhet e...

🍀🍀

máj. 10. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Helyre fog jönni igen. Nekem is bolt egy ilyen időszak az életemben.
máj. 10. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!