Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vércukor terhelés vizsgálat...

Vércukor terhelés vizsgálat milyen?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap megyek vércukor terhelésre szekszárdra, esetleg aki volt ott meg tudna mondani h milyen, kedvesek a nővérek vagy nem stb? Alapvetően meg nem csináltak ilyent nem terhesség miatt megyek , magas volt az inzulinom 19 2 hónapja , nagyon nagyon felek , mert sajnos rosszul vagyok minden vervetelen és le kell fekudnom és ennem különben elájulok , hat most itt nem enni tehát nyilván izgulok , nem tudom hogy ilyenkor abba hagyjak a vizsgálatot és ehetek vagy mit csinálnak ? Vagy esetleg hányszor veszik le a vert ? Nekem azt mondtak hogy 2x 60 percet kell varni , de nem mondták hogy hányszor , köszönöm a segítséget eléggé felek , gyermek osztalytra megyek mivel 17 vagyok

okt. 30. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Enni biztos hogy nem lehet a terheléses vizsgálatnál. Első körben leveszik a vért az éhgyomori cukorhoz, utána kell meginni a jó kis cukros löttyöt és rá két órára veszik le a második adagot.
okt. 30. 20:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha 2*60 percet kell várni akkor gondolom 3szor vesznek vért. Éhgyomorra, egy óra múlva, és két óra múlva. A cukros löttytől én rosszul voltam, kint sétálgattam a levegőn. Jobbulást! :)
okt. 31. 05:08
 3/3 Ypszilon1980 ***** válasza:
De ez nem olyan vérvétel, mint ami általában van. 3x fognak minimum vért venni szerintem is, a beutalóra rá szokták írni hány pontos. 18 alatt nem tudom valami máshogy van-e, de felnőtteknél: Először vért vesznek vagy ujjbegyből, vagy könyök vénából és megnézik éhgyomorra mennyi a cukrod, ha 7 vagy afeletti, akkor nem csinálják meg a terhelésest. Utána ahogy leírta #1, #2. Enni közben nem lehet és éhgyomorra kell menni, közben inni kell vizet és vigyél magaddal szendvicset, mert ha vége, akkor utána az nagyon kimerítő és a cukrod nagyon le is eshet, 2 óra után enni kell.
okt. 31. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!