Mással előfordult már hogy a semmiből semmi előjelzés nélkül hányt?
Figyelt kérdés
Velem eddig soha az életben nem fordult elő, mindig voltak előtte jelzések, több órás szenvedés és csak utána hányás. Viszont most a héten történt velem hogy semmilyen tünet, semmi jelzés nélkül a semmiből kb 1 perc alatt hánytam. El sem értem a wcig. Ez volt az első nap utána semmi baj, utána lévő napon se volt semmi és a harmadik napon megint ugyanígy a semmiből jött a hányás. Mással előfordult már? Ez vírus ugye nem lehet mert ha nem volt más tünet plusz csak 1-1 alkalom volt akkor mi lehet?
Semmi olyan ételt nem ettem ami okozhatta volna
nov. 12. 15:20
1/5 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Az ilyen hirtelen hányás mindig felveti az idegrendszeri reakciókat, persze lehet ez fertőzés is, de pl. agydaganat tünete is, főleg ha nem egyszeri alkalom és semmilyen más tünet, életmód nem igazolja. Menj el orvoshoz.
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Nekem volt ilyen, de az ételtől volt. Nem tudom hogy miért érzékeli a szervezetem mérgezőnek a KFC csirkét és a diabetikus csokikat de a fogyasztásuk után kb 1 óra múlva kihányom én is hirtelen , hányinger nélkül. Nem lehet hogy neked is valamilyen étel okozta, de mondjuk bizonyos mennyiség fölött jelentkezik hogy hánysz? Vagy vegyszer, gyógyszer, szag stb Ha gyakran előfordul azért menj el dokihoz, én is hallottam olyat hogy súlyosabb betegség tünete is lehet ez a típusú hányás.
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Olyan, hogy előtte sokáig éreztem, hogy hánynom kell, nekem nem is szokott lenni. Nagyon ritkán hányok, de akkor kb roszul lettem és két perccel később már hánytam is. Mind a kettőnél volt oka, az egyiknél valószínűleg a chilis whopper+shake az előző este, a másiknál meg menstruáció.
4/5 A kérdező kommentje:
semmi új ételt nem ettem pedig. azon gondolkodtam hogy elkezdtem szedni sok új vitamint az elöző héten, szerintetek az okozhat ilyet?
nov. 17. 15:56
5/5 A kérdező kommentje:
illetve mostmár már napja nem volt semmi, tegnap megint jött egy hullám már öklendeztem, de leültem légzésgyakorlatot csináltam és elmúlt. lehet idegi alapon is? pedig előtte semmi izgalom, feszültség jele nem volt
nov. 17. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!