Milyen csomó lehet?
A mellem alatt piros, és egy érzékenyebb borsónyi keményebb csomó van alatta
Fontos, nem a mellemben.

válasza:

válasza:Ismerősnek a mellvonal és a köldökvonal között valahol volt ilyen, neki szőrtüszőgyulladás volt, de sehogy sem akart múlni, végül sebészi eltávolítás kellett.
Mindenképp figyelgesd, és szerintem bőrgyógyászt keress első körben.
1# bekentem.
2# Februárra van időpontom más dolog miatt, oda nem könnyű bejutni
Esetleg sebészetre tudok elmenni

válasza:Esetleg magán? Felénk egyedül a bőrgyógyászat olyan, hogy másnapra is lehet szinte mindig találni szabad időpontot.
Persze csak akkor, ha indokolt.
Ha csak kicsit piros és érzékeny, én is várnék, de ha később már fájdalmas lesz, esetleg növekedésnek indul, akkor én biztos megmutatnám szakembernek.

válasza:Hát, ha ilyen bőr felületi, vagy abból kinőtt valami, akkor bőrgyógyász kell, hogy adjon egy iránydiagnózist. Ezt abból látod, hogy a bőr felületén van valami jellemző képződmény.
Ha inkább bőr alatti csomó, ami csak nyomja felfele a bőrt és amiatt fáj / piros, akkor az inkább háziorvos, ultrahang, aspiráció.
Államiban a sebész nem hiszem, hogy hozzányúl iránydiagnózis nélkül. Magánban lehet. Bármilyen kérdésesség esetén javasolt szövettan.
Így a leírásod alapján nem lehet megállapítani, hogy ez valami pattanás, furunkulus, lipóma, nyirokcsomó, semmit. Se kort nem írtál, de még nemet sem, bár azt talán ki lehet következtetni.
Nő vagyok 21 éves.
Mostanra már a külseje látszik kívülről, hát.. tályognak néz ki.

válasza:Szabadságon volt a héten🙄
Egyébként a hónaljamba is kijött ugyanolyan de félig ki tudtam nyomni, de nem teljesen. Szóval bekentem csak

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!