Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen csomó lehet?

Milyen csomó lehet?

Figyelt kérdés

A mellem alatt piros, és egy érzékenyebb borsónyi keményebb csomó van alatta

Fontos, nem a mellemben.

dec. 3. 06:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Pattanás? Az is tud kemény lenni. Kenegesd pár napig hátha csökken a mérete,mondjuk aloe vera géllel .
dec. 3. 06:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősnek a mellvonal és a köldökvonal között valahol volt ilyen, neki szőrtüszőgyulladás volt, de sehogy sem akart múlni, végül sebészi eltávolítás kellett.

Mindenképp figyelgesd, és szerintem bőrgyógyászt keress első körben.

dec. 3. 07:35
 3/10 A kérdező kommentje:

1# bekentem.

2# Februárra van időpontom más dolog miatt, oda nem könnyű bejutni

Esetleg sebészetre tudok elmenni

dec. 3. 07:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg magán? Felénk egyedül a bőrgyógyászat olyan, hogy másnapra is lehet szinte mindig találni szabad időpontot.

Persze csak akkor, ha indokolt.

Ha csak kicsit piros és érzékeny, én is várnék, de ha később már fájdalmas lesz, esetleg növekedésnek indul, akkor én biztos megmutatnám szakembernek.

dec. 3. 07:49
 5/10 A kérdező kommentje:
Muszáj lesz elmenni valahova mert hajoláskor már nagyon fáj.
dec. 3. 19:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Hát, ha ilyen bőr felületi, vagy abból kinőtt valami, akkor bőrgyógyász kell, hogy adjon egy iránydiagnózist. Ezt abból látod, hogy a bőr felületén van valami jellemző képződmény.

Ha inkább bőr alatti csomó, ami csak nyomja felfele a bőrt és amiatt fáj / piros, akkor az inkább háziorvos, ultrahang, aspiráció.

Államiban a sebész nem hiszem, hogy hozzányúl iránydiagnózis nélkül. Magánban lehet. Bármilyen kérdésesség esetén javasolt szövettan.

Így a leírásod alapján nem lehet megállapítani, hogy ez valami pattanás, furunkulus, lipóma, nyirokcsomó, semmit. Se kort nem írtál, de még nemet sem, bár azt talán ki lehet következtetni.

dec. 4. 04:08
 7/10 A kérdező kommentje:

Nő vagyok 21 éves.

Mostanra már a külseje látszik kívülről, hát.. tályognak néz ki.

dec. 4. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Akár a háziorvosnak is megmutathatod, lehet ő is tudna adni valamit rá. Ha meg nem tudja mi az, tovább küld.
tegnapelőtt 08:28
 9/10 A kérdező kommentje:

Szabadságon volt a héten🙄

Egyébként a hónaljamba is kijött ugyanolyan de félig ki tudtam nyomni, de nem teljesen. Szóval bekentem csak

tegnapelőtt 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne nyomkodd addig amíg orvos nem látta. Van olyan amit nem is szabad.
tegnap 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!