Epére nektek mi vált be? Néha szúr, pedig nem eszek zsírosat, régen se ettem, doki azt mondja még nincs nagy baj, várjunk a gyógyszerekkel.
Figyelt kérdés
jan. 5. 09:37
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Mit jelent pontosan, hogy nincs nagy baj??
Az enyém csurig volt kővel, ne tudd meg milyen görcseim voltak. De egy is elég, nem kell ahhoz kanálnyi.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nekem a műtét vált be :D
Viccen kívül, addig szúrt, amíg meguntam.
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Van epeköved? Ki lettél vizsgálva? Ha van köved, az/azok mekkorák? A 10 mm-nél nagyobb epekövekkel valóban lehet várni, ha "szurkál", akkor jó Rowachol vagy Cholagol. Ha kisebbek, akkor viszont mielőbb meg kell műteni, mert az "elindulhat és elakad az epevezetékben, ami életveszélyes állapothoz vezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!