Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A fülzúgás valaha megszűnik?

A fülzúgás valaha megszűnik?

Figyelt kérdés

majdnem egy hónapja áll van jelen, 18 évesen.

Voltam minden vizsgálaton, semmit nem talàlnak, vérkép vérnyomás minden rendben.

Valaha még elfog múlni? Van akinek elmúlt?

jan. 10. 22:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem 2002óta.
jan. 11. 00:23
 2/13 anonim ***** válasza:
Írd be a keresőbe, hogy fülzúgás, menj el magánklinikára: fül-orr-gégész, fogorvos (jó, hát a szüleid pénzén, egy vagyonért), mert annak többféle oka lehet, nemcsak a vérnyomás, a vérösszetétel meg végképp kevéssé. Még a stressz is lehet az oka. Érettségi előtt állsz?
jan. 11. 00:25
 3/13 anonim ***** válasza:
22%

Apámnak sulis kora óta zúg és fáj a füle időként mert egy repedsarkú k…. tanárnője nagyon meghúzta annó a fülét…

53 éves :(

jan. 11. 02:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Infúziós kúrával szoktak próbálkozni és bizonyos terápiával (fülzúgásra is van)
jan. 11. 05:27
 5/13 Senior Séf ***** válasza:
Van olyan teória, mi szerint hallásromlás áll a háttérben. A hallás romlásával kevesebb inger éri az agyat, ezért csinál magának zajt. Nem tudom, mi igaz belőle, de amióta hallókészüléket használok, az 50 éve fennálló fülzúgásom megszűnt.
jan. 11. 11:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem vérnyomás vizsgálaton voltam hanem fül orr gégésznél, audiológián. Megvizsgáltak
jan. 11. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy fül-orr-gégész infúziós kezelést, vagy fülzúgás terápiát szokott javasolni.
jan. 11. 11:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Még fogászatra is menj. A stressz játszik?
jan. 11. 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy megszűnik. Nekem kb 20 éve van, van magas vérnyomásom, kezelve van és rendben van, mégis van fülzúgás, van akinél ez semmit sem jelent. De ki kell vizsgáltatni ilyen fiatalon nálad.
jan. 13. 07:05
 10/13 A kérdező kommentje:

Voltam ful orr gegesznel, audologian megneztek megvizsgaltak, nem talaltak semmit igy nem kuldtek tovabb sehova.

Vernyomasom rendben van, nem vagyok stresszes se

jan. 13. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!