Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A fülzúgás valaha megszűnik?

A fülzúgás valaha megszűnik?

Figyelt kérdés

majdnem egy hónapja áll van jelen, 18 évesen.

Voltam minden vizsgálaton, semmit nem talàlnak, vérkép vérnyomás minden rendben.

Valaha még elfog múlni? Van akinek elmúlt?

jan. 10. 22:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nekem nyaki rötgent csináltak, meg nyaki ér ultrahangot

A doktornő ennyire volt képes a bunkó stílusa mellett mert fél percre se belenezett a fülembe és semmit nem latott

Mondtam neki egy hete zúg sípol, bug meg vmi fura hangokat is hallok csak nézett mint borjú az ujkapura hogy lehet hogy hallom ezeket

És az is új volt neki hogy fekete pontokat foszlányokat látok mert kérdeztem tőle lehet e közé hozzá erről se halott sose..... Mondtam neki szemészeten se segítettek semmit és nem múlikaz se kinti fénybe.... És aggaszt h ez a fül baj is akuttá válik

Konkrétan szart bele

Hétfőn megyek másik orvoshoz.....

Bár csodát már nem várok semmit hogy talán vmi hasznosat mondanánk.... Ja... Nekem is a stresszel jöttek

Én 38N

jan. 16. 18:58
 12/23 anonim ***** válasza:

Nyaki vizsgálaton semmit nem találtak nálam

Amúgy, azzal kezdődött hogy bele ment a víz hajmosáskor de sose húzódott el ennyire

A fél arcom is fáj

jan. 16. 19:00
 13/23 anonim ***** válasza:

Ha megfázáskor kezdődött valakinél és meggyógyul az illető, akkor megszűnhet.

Ha infúziós kúra segít, megszűnhet.

jan. 17. 07:57
 14/23 anonim ***** válasza:

Nekem jan 7 óta van

Azóta nem múlik

Kivagyok készülve a jövőre nézve is kicsit nagyobb ganzavar is zavar már... Ha a boltba hangosabban szól a zene vagy ha mellettem hangosabban beszélnek....es épp munkát is keresek fogalmam sincs mit csináljak így.... Megpecseteli a sorsom:((((((((

Van hogy a B komplex, Aswaganda. Magnézium, vagy lidokainos krém enyhíti de van amikor ezek de használnak...... Nekem belement a víz úgy kezdődött arra ébredtem fel hajnalba hogy sípol... De nem csak sípol....

A jobb teljesen disszonans....

A bal zúg plusz sípol egyvonalba

De ma reggel plul mindkettő zúgott mint a veszedelem.... Az Egész agyamba éreztem....vhogy utána csökkent de teljesen kilettem ennek szolgáltatva reménytelen a jövő igy

Úgy hogy előtte is irtózatosan megviseltek lelkileg dolgok, nagyon túl hajtottam magam munkába... Majdnem 3 évig, rengeteg igazságtalanságot kaptam nagyon keveset aludtam rosszul

Ittam is minden este

Próbálok visszaszoritani de még mindig iszok...

Plusz szivritmus zavarombis van... Hetekig éjjelente beporgott a szívem, hevesen lüktetett a pulzusom is

... Gondolom ez mind közrejátszott

Egyéb részleteket már nem írok.

Mondjuk én 39 leszek, olyan fiatalon mint te nem tudom miért lehet, remélem neked elmúlik

N

febr. 14. 22:51
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesirásért, a telefonom félreirja a szavakat, betűket.
febr. 14. 22:52
 16/23 anonim ***** válasza:
Ja, és 2 fül orr gegésznél voltam semmit nem segitettek, plusz neurológus, az se segített.... Nyaki uh, nyaki ér, hallasvizsgalat rendben... Most kardiológiára várok
febr. 14. 22:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Infúziós kúrát nem próbálták meg nálad? Azt szokták alkalmazni ilyenkor.
febr. 15. 05:28
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem adtak semmi javaslatot az a két orvos....
febr. 15. 13:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha budapesti vagy vagy meg tudod oldani, a SOTE orr-fül-gégészeti klinikára is bemehetsz a problémával, most bizonytalan vagyok a közelmúltban történt változások miatt: beutaló kell -e háziorvostól oda az ambuláns rendelésre.
febr. 15. 16:46
 20/23 anonim ***** válasza:
De 7 kerületben lakom, abba nem szólnának bele hogy nem abba a kerületbe tartozom?
febr. 15. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!