Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy ideje fáj a hasam, fekvésn...

Egy ideje fáj a hasam, fekvésnél leginkább. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
jan. 10. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Hasfájás.
jan. 11. 00:25
 2/7 anonim ***** válasza:
10%
Teher
jan. 11. 00:37
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Azért ennyiből még egy orvos se találja ki.

Hány éves vagy, menstruálsz-e, mióta fáj, milyen gyakran, szed-e bármit, van-e székrekedésed vagy hasmenésed, esetleg bármi más tüneted...?

jan. 11. 02:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem tudni.

Mióta fáj? Hol fáj pontosan (melyik része a hasadnak)? Milyen a jellege (szúró, nyomó, görcsölő)? Van olyan tényező ami fokozza vagy enyhíti? Láz, hányás, hasmenés volt? Volt-e korábban hasi műtéted? Van e valamilyen alapbetegséged? Szedsz e gyógyszert? Ért-e a közelmúltban hasi sérülés (akár enyhébb ütés)? Ha nő vagy mikor volt az utolsó menstruációd?

Ha ezekre válaszolsz akkor ad némi támpontot, de így is csak találgatások lesznek, a pontos orvosi vizsgálatot nem helyettesíti.

jan. 11. 11:50
 5/7 A kérdező kommentje:

fiú vagyok, 17, hetek óta, fekvésnél szokott, nem volt műtétem, nem szedek gyógyszert, inkább ilyen nyomó, a mellkasom is szokott meg néha a bal bordám.

Snüsszözök és elkezdtem energiaitalt inni

jan. 13. 06:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez így, hogy leírtad akár a szívpanasz lehetőségét is felveti. Az is tud gyomorfájdalmat produkálni.

Én felkeresnék mindenképpen egy orvost a helyedben.

jan. 13. 08:59
 7/7 anonim ***** válasza:
85%
Esetleg próbáld ki addig is, hogy elhagyod az energiaitalt meg a snüsszt.
jan. 17. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!