Tavaly novemberben elvitt a mentő mert véres hasmenésem szerintetek?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hajnalba mentem érte vissza a kórházba. Orvoshoz nem akar járni ,nem enged semmit. Erről is mikor beszélt 1 mondatba és hogy lehet csak mondta az orvos,hogy ahogy ő mondaná,tegyék el láb alól,meg ebben van a pénz. Papírokat viszont nem láttam. 52 éves.
Ma reggel vitte el a mentő a szomszéd nénit. A szomszéd néni 87 éves, korábban már volt sztrókja. Nekem szólt a szomszéd, szaladt kora reggel sírva, hogy segítsek mert a földön fekszik és nem reagál. Valóban ott feküdt. Szeme nyitva volt ugyan, de szólításra...
Fiatal 24 éves férfi vagyok, sajnos koromhoz képest nagyon rossz egészségi állapottal. Múltkor mentő vitt be a szívemmel rosszullétem miatt, és elég sok minden történt velem, de nem tudtam megjegyezni mindent amit mondtak, a zárójelentésem meg nem tudom...
Mamának ma megfájdult a mellkasa és ez a mellkas fájdalom ilyen rohamokban sugárzott neki fel a feje irányába. Nagyon nem jól érezte magát, így mentőt hívtam neki. Már egyébként nála többször voltak emiatt a mentők, eddig mindig be is vitték. Ma azonban...
Nem ma történt, hanem vagy fél éve kb. Biciklivel elmentem a háziorvoshoz mert nem éreztem magam valami jól. A háziorvos megvizsgált, már majdnem el is engedett, mire megszólalt, hogy "Várjon csak egy picit! Csinálunk egy EKG-t." Lehúzta az EKG-t, majd azt...
Nagypapámat ma délután elvitte a mentő mert sorozatos eszméletvesztéseken esett át. Elájult, majd jobban lett és rá pár percre megint elájult. Ez megismétlődött párszor. Az első ájulás alkalmával maga alá vizelt és székelt. Kihívtuk a mentőket, ők mikor kiértek és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!