Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tavaly novemberben elvitt a...

Tavaly novemberben elvitt a mentő mert véres hasmenésem szerintetek?

Figyelt kérdés
Tavaly novemberben elvitt a mentő mert véres hasmenésem volt 200/110 vérnyomással, kiderült, hogy van egy 5 cm-es belső aranyerem, március elején erős diffúz gyomor és nyombélgyulladással illetve epés reflux miatt kerültem, ekkor kezdődött el kirepedni a végbelem, és a sebek a combtövemen és a herémen illetve gáttájékon is megjelentek. Tegnap este nagyon erős szúró fájdalmat éreztem, görcsbe is rándultam tőle, illetve légszomjom lett utána, nem bírtam sétálni se, egy zsepi átvérzett, erősen gyulladt és sok berepedést talált a háziorvos. Gyomor probléma tegnap ujrakezdődött. Szerintetek mi lehet ez?
ápr. 17. 10:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Orvos többet tud mondani, mint a gyakori népe.
ápr. 18. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Anyukámat elvitte a mentő este fele tegnap,epilepsziás rohama volt,ott kiderült később,hogy agy daganatos. Egyszerűen azóta nem birok aludni,csak...

Hajnalba mentem érte vissza a kórházba. Orvoshoz nem akar járni ,nem enged semmit. Erről is mikor beszélt 1 mondatba és hogy lehet csak mondta az orvos,hogy ahogy ő mondaná,tegyék el láb alól,meg ebben van a pénz. Papírokat viszont nem láttam. 52 éves.

Mennyi esélye van a túlélésre a szomszéd néninek?

Ma reggel vitte el a mentő a szomszéd nénit. A szomszéd néni 87 éves, korábban már volt sztrókja. Nekem szólt a szomszéd, szaladt kora reggel sírva, hogy segítsek mert a földön fekszik és nem reagál. Valóban ott feküdt. Szeme nyitva volt ugyan, de szólításra...

Segítséget kaphatok a zárójelentésem értelmezésében?

Fiatal 24 éves férfi vagyok, sajnos koromhoz képest nagyon rossz egészségi állapottal. Múltkor mentő vitt be a szívemmel rosszullétem miatt, és elég sok minden történt velem, de nem tudtam megjegyezni mindent amit mondtak, a zárójelentésem meg nem tudom...

Elfogadhatónak tartjátok ezt az indokot a mentőstől arra, hogy miért nem vitte be a kórházba?

Mamának ma megfájdult a mellkasa és ez a mellkas fájdalom ilyen rohamokban sugárzott neki fel a feje irányába. Nagyon nem jól érezte magát, így mentőt hívtam neki. Már egyébként nála többször voltak emiatt a mentők, eddig mindig be is vitték. Ma azonban...

Miért nem mondta meg az orvos azonnal, hogy infarktusom van?

Nem ma történt, hanem vagy fél éve kb. Biciklivel elmentem a háziorvoshoz mert nem éreztem magam valami jól. A háziorvos megvizsgált, már majdnem el is engedett, mire megszólalt, hogy "Várjon csak egy picit! Csinálunk egy EKG-t." Lehúzta az EKG-t, majd azt...

Mi lehet a baja nagypapámnak és mit csináltak vele a mentők?

Nagypapámat ma délután elvitte a mentő mert sorozatos eszméletvesztéseken esett át. Elájult, majd jobban lett és rá pár percre megint elájult. Ez megismétlődött párszor. Az első ájulás alkalmával maga alá vizelt és székelt. Kihívtuk a mentőket, ők mikor kiértek és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!