Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Livedo reticularist enyhíti e...

Livedo reticularist enyhíti e a cékla turmix napi fogyasztása?

Figyelt kérdés
ápr. 18. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt a zseniális ötletet honnan szedted? :D
ápr. 18. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:

Hát csak keresném ami valamennyire enyhíti vagy amitől esetleg meg is szűnik és az egyik autoimmun csoportban azt írták hogy a ceklaturmix jó hatással van rá mert a cékla jó hatással van az ételre.

Nekem melegben el múlik és nem állandó de nyáron viszont nagyon zavar és ezért keresném a megoldást

ápr. 19. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:
*jó hatással van az erekre*
ápr. 19. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Jó hatással van az erekre - meg még egy csomó mindenre - valóban, de kétlem, hogy látványosan javítaná.
ápr. 19. 23:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Te tudsz esetleg valamit ami javítaná?
ápr. 20. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Milyen étrend kiegészítőt / csodaszert javasoltok?

Többszöri próbálkozás után, sem sikerült lenfogynom. Próbáltam különféle dietakat, életmód váltás, tablettat, és porokat. Pcos vagyok ez eléggé megnehezíti a fogyást, de muszáj valamit tennem. És a fogyókúra mellett szeretnék alkalmazni valamit. Javasolják a turmixot...

Ez a tömegnövelő turmix mennyire egészségtelen?

Edzéshez szoktam csinálni turmixot amikhez a hozzávalók: 2 és fél evőkanálnyi mogyoróvaj, 3 ek zab, 1 banán, 2,8%-os tej (kb 600ml), és egy kevés méz. Szerintetek ez jó ahhoz, hogy hízzak?

Smoothie/turmix fogyasztással kapcsolatban mi a véleményetek?

Életmódváltásba kezdtem, és sok helyen látom, hogy reggelire több és többféle turmixot isznak. Igazából brutál gusztusosan néznek ki. Van eredményük ha hosszabb távon fogyasztják ezeket?

Mit egyek, ha nem tudok enni?

Jó néhány hónapja gyomorproblémákkal küzdök, nem akarom túlrészletezni a dolgokat. Orvos már látott, kezelés alatt állok, ilyesmi tanácsra nincs szükségem. A lényeg, hogy van, hogy néha reggelente egy falatot nem bírok megenni. Az ivással nincs probléma, viszont így...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!