Ilyen jellegű térdfájással hova forduljak?
Sziasztok. Tavaly elkaptam egy hányós vírust, amit térdfájás előzött meg kb 2 nappal, majd ahogy a vírus elmúlt a fájdalom is.
Idén ugyanez megtörtént, 2 nap térdfájás majd hányós-hasmenéses, lázas vírus. Na de ennek már 3 hete vége és sajnos a térdfájás megmaradt. Semmilyen más izület nem fáj csak a térdeim, nyugalmi állapotban is.
Háziorvos annyit mondott, hogy majd elmúlik és szedjek cataflamot, de nem használ rá és nem múlik, sőt mai napon pl kifejezetten nagyon fájnak. Milyen orvosnak tudom megmutatni, merre induljak?

válasza:Masszírozd a térdedet, térded körül, valamint a sípcsontodat, és reggel. este kend be ezzel a térdedet, elég pár csepp!
Igyál több vizet is (napi 2 liter), valószínűleg ízületi probléma és gyulladás!
1 liter borsmenta tea is jó, ha nincs olaj!

válasza:További kérdések:
Mire használtátok? Nem csípett?
Mármint van ennek realitása hogy vérnyomás és a másik ember bakériumai vagy totális hülyeség ? A választ előre köszönöm.
Egy virusfertőzés után jött nekem hirtelen ez a hallásvesztés.Vasárnapi nap előrehajoltam a kocsiba és elment a hallásom.Azóta se jött vissza.Steroidokat kedd óta kapom.Tehát 5.napja.Elvagyok keseredve.Volt valaki hasonló cipőben?
Elég fiatal vagyok és sokszor mérek magas értéket, viszont a gyógyszer még sok lenne. Vannak olyan “házi” praktikák, amik nektek beváltak hosszú távon? Az étkezésem rendben van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!