Terbinafine tabletta mikor kezd hatni?

válasza:én nem szedtem ilyen gyógyszert, de nekem is volt egyszer körömgombám.
A köröm nagyon lassan nő le, a lábakon akár egy év is és nem az elgombásodott rész fog megváltozni - az majd szépen lenő - hanem a körömágyaknál látod majd, hogy a friss rész már nem fertőzött.
Ott sincs még semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Január közepén kezdődött. Ez miatt fel is mondtam előző munka helyemen. Mai napokon a meleg víz jót tesz neki ellazítja az izmokat akkor nem fáj de ha erőltetem ,pl nehezet emelek újra fáj. Másod véleményt is másik orvostól kikértem azt mondta pihentessem majd meg...
5. napja szedem sibó miatt. Még holnap kell 3x1 tablettát szedni.
Úgy kb. fél éve kezdtem el szedni protonpumpa gátló gyógyszert savtúltengésre és lehetséges hogy kialakult b12 hiányom. Nem tudok aludni csak felületesen, a karomban és a lábamban is furcsa zsibbadásérzés, azthiszem ez nyugtalan láb szindróma. Fülem is cseng, és ezek a...
Tüdőgyulladás miatt 10 napja szedem a Suprax nevű antibiotikumot. Napi két tablettát kellett szednem, reggel és este. Viszont délután voltam az orvosnál és estével kezdtem. Tehát ma volt az utolsó 10. Nap a reggelit vettem be, így elvileg elfogyott....
Tegnap óta szedem, mikor fejti ki a hatását?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!