Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi ez? Belehasogat a szívembe...

Mi ez? Belehasogat a szívembe valami, utána nagyon gyenge vagyok 3-4 napig, és az egyetlen külső jel, hogy feldagad az arcom, szemhéjam?

Figyelt kérdés

Milyen szív-rendellenesség lehet ez?

Voltam már kardiológián, UH, terheléses, minden oké, na de persze nem olyankor csinálták, amikor éppen rám jött ez a rosszullét. Átlag havonta-kéthavonta jelentkezik.

Mi lehet ez?

(lábam, kezem, semmi másom nem dagad fel, csakis az arcom, de a gyengeség nyilván egész testre vonatkozik)

júl. 1. 12:29
 1/2 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez inkább valami allergia lesz akkor, az is okozhat mellkasi szorító érzést, fájdalmat. De lehet vese és pajzsmirigy probléma is, mindenképpen teljes körű kivizsgálást igényel.
júl. 2. 13:59
 2/2 A kérdező kommentje:
kösz, hát nem egyszerű
júl. 2. 22:29

További kérdések:

Valóban létezik olyan betegség hogy Tina Turner szindróma?

Vagy az orvostanhallgató pasim megint csak ugrat? Nem merek már bízni benne, ha orvosi dolgokról van szó, mindig szeret hülyét csinálni belőlem.

Lehet átvernek minket az orvosok?

Nagyon-nagyon távol át tőlem az összeesküvés elmélet de egyre jobban úgy érzem hogy az orvosok átvernek abban hogy a genetika illetve az életmód a betegségek kialakulásában mennyire játszik szerepet, ugye az van elterjedve hogy az életmód az többet számít mint a...

Ez ugye nem lehet súlyos leégés?

Tegnap fürödtem a balatonban és nagyon jó volt, abszolút nem is volt melegem, nem éreztem a napsütést. Örültem hogy nem égtem le mert teljesen normál szinű volt a bőröm. Ma reggelre egy bizonyos terület nagyon érzékeny és piros. Más probléma nincs. Ez elmúlik pár nap alatt?

Pajzsmirigy műtét?

Bazedow kóros vagyok és műteni kell. Szeretnék véleményeket ki, hogy érzi magát a műtét után?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!