Mi ez? Belehasogat a szívembe valami, utána nagyon gyenge vagyok 3-4 napig, és az egyetlen külső jel, hogy feldagad az arcom, szemhéjam?
Milyen szív-rendellenesség lehet ez?
Voltam már kardiológián, UH, terheléses, minden oké, na de persze nem olyankor csinálták, amikor éppen rám jött ez a rosszullét. Átlag havonta-kéthavonta jelentkezik.
Mi lehet ez?
(lábam, kezem, semmi másom nem dagad fel, csakis az arcom, de a gyengeség nyilván egész testre vonatkozik)

válasza:További kérdések:
Vagy az orvostanhallgató pasim megint csak ugrat? Nem merek már bízni benne, ha orvosi dolgokról van szó, mindig szeret hülyét csinálni belőlem.
Nagyon-nagyon távol át tőlem az összeesküvés elmélet de egyre jobban úgy érzem hogy az orvosok átvernek abban hogy a genetika illetve az életmód a betegségek kialakulásában mennyire játszik szerepet, ugye az van elterjedve hogy az életmód az többet számít mint a...
Tegnap fürödtem a balatonban és nagyon jó volt, abszolút nem is volt melegem, nem éreztem a napsütést. Örültem hogy nem égtem le mert teljesen normál szinű volt a bőröm. Ma reggelre egy bizonyos terület nagyon érzékeny és piros. Más probléma nincs. Ez elmúlik pár nap alatt?
Bazedow kóros vagyok és műteni kell. Szeretnék véleményeket ki, hogy érzi magát a műtét után?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!