Milyen emésztőrendszeri gond lehet velem,ha három napja ?
Szinte robbanás-szerűen megy a hasam napi 3-4 alkalommal,és bármit eszek vagy iszok, nagyon keserű a szám?
Nagyon kellemetlen.

válasza:Epeműködési zavar vagy epeúti reflux: Ha az epehólyag nem megfelelően üríti az epét, vagy epekő áll fent, az epefolyadék irritálja a bélnyálkahártyát, ami hasmenést okoz, és visszafolyhat a gyomor felé, ami keserű szájízt ad.
HO ad beutalót belgyogyaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Nem vagyok képes alkalmas ezekre a tükrözéses vizsgálatokra egyszer volt de majdhogynem lefordultam onnan a vizsgáló helyről. Az is gyomor tükrözés volt akkoriban akkortájt. Nem is eszek fűszeres zsíros ételt sem szénsavas üdítőitalt nem iszok leszoktam én már arról...
-a kérdést sajnos csak ilyen buta megfogalmazással tudtam kiirni, mashogy nem engedte- Orvos nulla segítséget adott, így amíg eljutok magánra, addig gondoltam írok ide, hátha vki jár/ járt hasonló cipőben. Hétfőn kezdődött az egész, hányingerrel, görcsölő hasi és...
(Fizikális) Kb csak akkor jelentkeznek mikor elhagyom a házat. Neuroaktiv baktérium télszaporodás áll fent, es kevés laktobacilus.
Azt hallottam, hogy hasnyálmirigy rákot és egyéb emésztőrendszeri rákot okoz.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!