Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Milyen emésztőrendszeri gond...

Milyen emésztőrendszeri gond lehet velem,ha három napja ?

Figyelt kérdés

Szinte robbanás-szerűen megy a hasam napi 3-4 alkalommal,és bármit eszek vagy iszok, nagyon keserű a szám?

Nagyon kellemetlen.

júl. 5. 23:33
 1/1 anonim ***** válasza:

Epeműködési zavar vagy epeúti reflux: Ha az epehólyag nem megfelelően üríti az epét, vagy epekő áll fent, az epefolyadék irritálja a bélnyálkahártyát, ami hasmenést okoz, és visszafolyhat a gyomor felé, ami keserű szájízt ad.

HO ad beutalót belgyogyaszhoz.

júl. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Állandóan állandó jelleggel kínlódok szenvedek itt az emésztőrendszeri emésztőszervi betegségekkel hasmenés puffadás böfögés szellentés legfőképp...

Nem vagyok képes alkalmas ezekre a tükrözéses vizsgálatokra egyszer volt de majdhogynem lefordultam onnan a vizsgáló helyről. Az is gyomor tükrözés volt akkoriban akkortájt. Nem is eszek fűszeres zsíros ételt sem szénsavas üdítőitalt nem iszok leszoktam én már arról...

Ilyen jellegű hasi, emésztőrendszeri probléma tapasztalatok?

-a kérdést sajnos csak ilyen buta megfogalmazással tudtam kiirni, mashogy nem engedte- Orvos nulla segítséget adott, így amíg eljutok magánra, addig gondoltam írok ide, hátha vki jár/ járt hasonló cipőben. Hétfőn kezdődött az egész, hányingerrel, görcsölő hasi és...

Az emésztőrendszeri diszbiózis okozhat intenzív szorongásos tüneteket?

(Fizikális) Kb csak akkor jelentkeznek mikor elhagyom a házat. Neuroaktiv baktérium télszaporodás áll fent, es kevés laktobacilus.

Szerintetek merjek húsvétkor füstölt sonkát, füstölt csülköt és egyéb füstölt élelmiszert enni?

Azt hallottam, hogy hasnyálmirigy rákot és egyéb emésztőrendszeri rákot okoz.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!