Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Pár éve orr és torok váladékom...

Pár éve orr és torok váladékom van, ami sargas, ehnyen zoldes. (orromban zoldes, amit kikopok inkabb opálos.) Mi lehet a háttérben?

Figyelt kérdés

Legfokepp magas szenhidrat, cukor, feldolgozott elmemiszerek fogyasztása utan erősödik.

Mi lehet a háttérben?

júl. 8. 10:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de pár év alatt ezt nem sikerült egy orvostól megkérdezni? :( Vagy elhajtottak?

Egyébként valami krónikus gyulladásra tippelnék, amit a szénhidrát elméletileg fokozhat. De ezt azért ne vedd készpénznek.

júl. 8. 11:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Elhajtottak bizony...
júl. 8. 11:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Illetve jo par tunet egyuttes miatt nyakamba vettem orvos turákat, sorban, kutatva, keresve. Nem jutottunk sokra és emiatt nincs mar túl nagy reményem az orvoslást illetően... Foleg ha valami okának hátterét kell keresni. Adnak pl gyogyszert hogy elnyomja a gondot. (ha elnyomja egyaltalan)
júl. 8. 11:59
 4/10 anonim ***** válasza:

Lehet pl. dohányzás is az oka vagy allergia.

Van bármi egyéb betegséged? Szedsz gyógyszereket?

júl. 8. 12:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem normális. Sürgősen meg kell keresni az okot ha már pár éve ez van, mert az én családtagomnak pl rák volt ezzel a tünettel, és már túl késő volt mire kiderült.
júl. 8. 12:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Megkérdezhetem, hogy milyen rák volt az ismerősödnek? Ful - orrgegeszeti vagy teljesen mas daganat?

Köszönöm

júl. 8. 12:18
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Tüdőrák.
júl. 8. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Voltál mostanában tüdőszűrésen? Mert ott azért kiderül, és a megelőző állapotok is sokszor látszanak, meg még sok minden más elváltozás.
júl. 8. 12:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Sajnálom és köszönöm a választ.
júl. 8. 12:22
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
8. Sajnos ez nem mindig igaz. Az én családtagom is rendszeresen járt tüdőszűrésre, és a halála előtti röntgen sem mutatta ki a daganatot a tüdejénél! Csak a CT-n látszott, még a vérkép sem árulkodott róla.
júl. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehetne a torkomon lefolyó váladékot megszüntetni?

Egy mandula gyulladásos betegségből kilábalva megmaradt ez a folyamatos váladék a torkomon ami sokszor meg is tapad és nem tudom csak torok köszörüléssel valamennyire enyhíteni. Reggelente rosszabb akkor még öklendezés is van tőle. Próbáltam már köptetőket is, sósvizes...

Bármi váladékos torokra?

Kaptam sumamed antibiotikumot, a torkom gennyes, iszonyatosan fáj. Bármi amivel gyorsíthatom a gyógyulást? Gyulladáscsökkentőt szedek. Illetve egy nap után érezni fogom az antibiotikum hatását?

Hogyan kell a váladékot a torokból felköhögni?

Kicsit lebetegedtem itt az ünnepekre és érzem, hogy elég erősen váladékos a torkom, folyamatosan nyelek, köhögök már, de egyszerűen sehogy nem tudom felszedni. Éjjel is nagyon zavaró, Fluimucil nem hozza fel. Van valami testtartás, módszer, amivel fel lehetne köpni a köpetet/váladékot?

A pajzsmirigy termelhet váladékot?

Hetek óta folyton tele van váladékkal a torkom, ami nehezíti az evést, ivást. Olyan, mintha a pajzsmirigy termelné, és azon a területen feszítő érzést is tapasztalok.

Meleg ("lázas") és váladékos torok - pajzsmirigy problémák?

Nagyjából már 8 éve, a középiskola felétől lehet már hogy így érzek, szóval egy probléma meghatározása eltarthat egy darabig ha szinte csak magammal tudom megbeszélni. Az előtte lévő 1-2 évben kezdtem el hosszabbra hagyni a hajamat és fiú vagyok! A pajzsmirigy...

Van egy kicsi torok váladékom de hétfőn műtik a térdem ezért elmaradhat?

Házi orvosnál voltam azt mondta nincs semmi csak használjak minél több nyàkoldót. Elhalaszthatják a műtétet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!