Pár éve orr és torok váladékom van, ami sargas, ehnyen zoldes. (orromban zoldes, amit kikopok inkabb opálos.) Mi lehet a háttérben?
Legfokepp magas szenhidrat, cukor, feldolgozott elmemiszerek fogyasztása utan erősödik.
Mi lehet a háttérben?

válasza:Ne haragudj, de pár év alatt ezt nem sikerült egy orvostól megkérdezni? :( Vagy elhajtottak?
Egyébként valami krónikus gyulladásra tippelnék, amit a szénhidrát elméletileg fokozhat. De ezt azért ne vedd készpénznek.

válasza:Lehet pl. dohányzás is az oka vagy allergia.
Van bármi egyéb betegséged? Szedsz gyógyszereket?

válasza:Megkérdezhetem, hogy milyen rák volt az ismerősödnek? Ful - orrgegeszeti vagy teljesen mas daganat?
Köszönöm

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy mandula gyulladásos betegségből kilábalva megmaradt ez a folyamatos váladék a torkomon ami sokszor meg is tapad és nem tudom csak torok köszörüléssel valamennyire enyhíteni. Reggelente rosszabb akkor még öklendezés is van tőle. Próbáltam már köptetőket is, sósvizes...
Kaptam sumamed antibiotikumot, a torkom gennyes, iszonyatosan fáj. Bármi amivel gyorsíthatom a gyógyulást? Gyulladáscsökkentőt szedek. Illetve egy nap után érezni fogom az antibiotikum hatását?
Kicsit lebetegedtem itt az ünnepekre és érzem, hogy elég erősen váladékos a torkom, folyamatosan nyelek, köhögök már, de egyszerűen sehogy nem tudom felszedni. Éjjel is nagyon zavaró, Fluimucil nem hozza fel. Van valami testtartás, módszer, amivel fel lehetne köpni a köpetet/váladékot?
Hetek óta folyton tele van váladékkal a torkom, ami nehezíti az evést, ivást. Olyan, mintha a pajzsmirigy termelné, és azon a területen feszítő érzést is tapasztalok.
Nagyjából már 8 éve, a középiskola felétől lehet már hogy így érzek, szóval egy probléma meghatározása eltarthat egy darabig ha szinte csak magammal tudom megbeszélni. Az előtte lévő 1-2 évben kezdtem el hosszabbra hagyni a hajamat és fiú vagyok! A pajzsmirigy...
Házi orvosnál voltam azt mondta nincs semmi csak használjak minél több nyàkoldót. Elhalaszthatják a műtétet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!