Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fluconer 150mg kemény kapszula...

Fluconer 150mg kemény kapszula vélemények?

Figyelt kérdés
Fluconer 150 mg kapszulát írt fel a bőrgyógyász körömgombára, terbinafine gyógyszert szedtem, az nem használt semmit, valaki szedte ezt a fluconer, használt? Mik a tapasztalatok?

aug. 5. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Hüvelygombára szoktam kapni. Legjobb cucc.
aug. 5. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem körömre szedtem, de jó gyógyszer, csak nehezen írják fel.
aug. 6. 08:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy jó lesz. De körömgombára jobb az Orungal vagy az Omicral. Ezek beépülnek a körömlemezbe. Ha a Fluconer nem hat, akkor kérd ezt.
aug. 6. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Apibaby méhpempő kapszuláról kinek milyen véleménye van?

Sok helyen láttam hogy pcos-on segíthet és baba dologban. Tapasztalatot ha valaki tudna mondani nagyon sokat segítene vele. Ha valakinek jó tapasztalata van róla legyen szíves meg mondani hogy mennyi idő után lett eredménye

ENSI DIURERBE FORTE kapszulát Ki szedett már, mi a véleménye és tapasztalata róla?

Mennyire hatékony, segíti-e a vizesedés, ödéma megszüntetését? Lehajtja-e a felesleges vizet? Tapasztaltatok-e valamilyen mellékhatást ? Válaszaitokat előre is köszönöm !

Kinek mi a véleménye a Doxycyclinről?

Esetleg aki szedte? Első nap 2x1, a tovabbi napokon 1x1 tablettát kell szednem, és a doboz 8 kapszulát tartalmaz.

Mik a tapasztalataid/véleményed az "I Say Felfázásra" kapszulákkal kapcsolatban?

Szeretnék érdeklődni, próbálta-e már valaki, és enyhültek-e a tünetek, illetve megelőzésre mennyire hatásos ténylegesen? Milyen az íze? Bármi ami eszedbe jut vele kapcsolatban? Esetleg van más a piacon, amit ehelyett ajánlasz megelőzésre?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!