Mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
tavaly nyáron elég komoly gyomorrontásom volt .. az éjjel végig "rókáztam" .. azóta kb 1 hónapban 5-6x vagyok úgy hogy hajnalban felkelek és ráz a hideg , görcsöl a gyomrom hányingerem van .. orvoshoz nem nagyon járok .. ha elmennék akkor gyomortükrözést akarnának de én azt nem szeretném :S .. esetleg mondana valaki valamit ? hogy ez valami gyomorfekély ? vagy milehet ? nem kellenek a negatív kommentek hogy "nem vagyunk orvosok b+" stb .. köszi a válaszokat.2014. máj. 8. 19:18
1/1 anonim válasza:
Én is jártam így.Mondjuk nekem elég speciális eset alakult ki.28 éves vagyok én sem bírom az öklndözést,de amit meg kell tenni azt meg kell tenni.A gyomortükrözés rah@dt kellemetlen,de ki lehet bírni.Nekem 2 éven belül 4 volt és mindeggyik után azt mondtam,hogy soha többet,de ami kell az kell.Ennél a vizsgálatnál semmi nem jobb.OKVETLEN menj el egy gasztroenterológushoz!!!!!!!!Biztos hogy nem fekéj,lehet valami egyszerűbb.Komojabb gyomorrontás után kökemény diéta is kellhet,mert emésztési zavarok léphetnek fel utána,amit úgy kezelünk,mint ahogy az ujszülötteknél az emésztés beindítását.Szándékosan nem akarok több tanácsot adni.Ne kezd gyógyítgatni magad.Menj el minnél hamarabb,eggyáltalán nem biztos,hogy tükrözés kell,de menj el minnél hamarabb mert nagyon komoly szövődmények alakulhatnak ki amikkel utána eggyütt kell élned.Ne járj úgy mint én!!Biztos,hogy nem fekéj.Menj gasztróra!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!