Hányástól, kevés evés/ivástól lehet, hogy nagyon távolinak tűnnek az előző napok?
Már egy hete keveset ette, de inni ittam rendesen hányinger miatt. Tegnaptól számolva 3 napig viszont kihánytam mindent, alig ettem és ittam ez miatt, volt, hogy kb. 3 ropit meg szőlőcukrot, de még úgyis ennek eredményeképp egyfolytában szédültem, volt hogy elég durván. Kétszer nagyon rosszul voltam, remegtem, alig vagy nem láttam, és majdnem az ügyeleten kötöttem ki, csak külföldön voltam és ezt el akartam kerülni. Ma már azért jobban voltam, de még így sem oké minden.
Erre a 3 napra elég 'homályosan' emlékszem, nagyon távolinak tűnik minden, van ami szinte teljesen kiesik. Ez a kettő összefügg?
Huhaaa!
Az nem lehet, hogy valami virus miatt volt most az egesz hanyas? Lehet gyenge vagy nagyon a sok betegeskedes miatt.
Miert kellett szedned antibiotikumot kombinalva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!