Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hív + lennék? Megörülök

Hív + lennék? Megörülök

Figyelt kérdés
5 hete volt 1 kalandom rá 1-2hétre szájnyálkahártya gyulladásom keletkezett és még mindig tart(3hete) hív fertőződött lennék megörülök nem bírok aludni se normális

2015. dec. 28. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Mi ezt innen honnan tudnánk? Menj el egy szűrésre!


Egyébként nem mindegy, hogy megörülsz valaminek, vagy megőrülsz valamitől.

2015. dec. 28. 09:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
A HIV ennyi idő alatt nem produkál tüneteket. Más jellegű fertőzés azonban lehet. Javaslom, látogass el egy fül-orr-gégészetre!
2015. dec. 28. 09:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem örülnék...Egyébként van anonim HIV-szűrés szinte minden településen.Én is voltam kb.2 hónapja.Semmit nem kérdeznek,a nevedet sem.Egy jelszót kell megadnod és azzal mégy legközelebb az eredményért.Pár nap(vagy e-mailben is kiküldik,ha úgy akarod).Mikor én voltam,még idősebb párok is voltak utánam.Semmi szégyellnivaló nincs benne.
2015. dec. 28. 09:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Még az is lehet. Menj el szűrésre.
2015. dec. 28. 10:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy kicsit már megnyugodtál. Szűrésre egyenlőre felesleges elmenned, olyan szempontból, hogy van úgy, hogy nónapokig nem kimutatható a vizsgálatban (ha most el is mész, akkor újra meg kell ismételned hónapok múlva). Ismertem egy illetőt, aki véletlenül az utcán bele lépett egy tűbe, és bemagyarázta magának, hogy akkor ő tuti HIV+ (azt sokan nem tudják, hogy ez a vírus a szervezeten kívül nem él sokáig)..Lényeg: jöttek a tünetek..sorba, pedig mint kiderült nem kapott el semmit, csak annyira bemagyarázta magának a dolgot, hogy jelentkeztek a tünetek (hányinger, étvágytalanság..immunrendszer gyengülés stb)...Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Csókkal nem terjed, lehet, hogy csak volt egy kisebb seb a szádban, és telement bacikkal..Vizsgálatra attól elmehetsz, ezzel megnyugtatod majd magad, de a jövőben vigyázz, mert senkinek nincs a homlokára írva, hogy van e valamilyen betegsége vagy sem. Azok a személyek akik eggyéjszakás kalandokba bocsájtkoznak (nyílván az aggodalom abból ered, hogy nem védekeztek), azok mindenképp rendszeresen mennyenek el szűrésre, mert az, hogy nincs tüneted nem garantálja azt, hogy akkor tuti nem kaptál el semmit. Szóval a jövőben csak okosan, pár perc felelőtlen viháncolás nehogy már tönkretegye az életed.
2016. jan. 4. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a nyugtató szavakat elmentem szűrésre várom az eredményt az orvos azt mondta h 4hét után ki lehet mutatni meg lehet azért nem gyógyulok mert nagyon rá vagyok parázva
2016. jan. 5. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Negatív eredmény :-) végre nyugalo
2016. jan. 12. 15:22

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
