Béla211 kérdése:
Volt már valakinek hererákja?
Figyelt kérdés
Két hete veték ki a jobb herémet alapos gyanú miatt ,hogy here tumor volt. Még nem jött meg a szövettan és ct -re kell mennem most pénteken.Szíves mellkasi hasi kismedencei ct-re. Mennyi idő mire meg kapom a vizsgálati eredményeket?És tényleg valami folyadékot is inni kell és attól lehet valami mellék hatása?
Tényleg ha esetleg utó kezelés kell kemo vagy ilyesmi akkor azért július 16 eltudok menni esküvőre. Vagy a legyengült immunrendszer miatt nem lehet?
Mert eddig nem mondtam el az unokaöcsémnek ,hogy ne idegeskedjen ezen élég neki az esküvő viszont ha nem mehetek akkor le kéne mondani, mert akkor egy emberrel kevesebb étel kell.
2016. jún. 21. 12:08
1/5 anonim válasza:
Nekem két hét volt mire meglettek a leletek, és rá szintén kb két hétre kezdődött a kemo. Az első öt napos infúzió annyira nem volt húzós, viszont a rá következő injekcióktól kicsit padlót fogtam. Nekem nem lett volna kedvem esküvőre menni. De minden ember más, másképp tűri a dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Ja, bocs hülyülök és benéztem, július 16 :D Akkor már nem aktuális
3/5 A kérdező kommentje:
2016-ban már egy hónap mire kész lesz a szövettan.Amúgy nekem nem kellet kemo csak kontroll van. Azért mert időben észre vettem.Meg semina típusú tumor volt. Most már dolgozom is.
2016. júl. 29. 12:19
4/5 A kérdező kommentje:
seminoma
2016. júl. 29. 12:20
5/5 anonim válasza:
Na ennek örülök, hogy nem kellett kemo. A továbbiakban is biztos, hogy minden rendben lesz, csak szigorúan tartsd be a kontrollokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!