Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Vashiányom van, melyek azok...

Ilonka85 kérdése:

Vashiányom van, melyek azok az ételek amik jok ilyenkor?

Figyelt kérdés
A céklát tudom hogy jo de azon kivul meg mibe van elég vas? aki tudja legyszi segitsen.állapotos vagyok es nem szeretnem hogy ilyen problemaim legyenek,tablettat szedek most rá de ha lehet inkabb nem szednem ezert inkább olyan eteleket szeretnek enni amibe sok a vas.

2016. jún. 25. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
A máj kiváló vasforrás. Nem elég csak a táplálkozással bevitt vas. Kiegészítő vitaminok is kellenek. Feltétlenül kell B12 vitamin, folsav, C vitamin. Ezek nélkül ha szeded a vasat, akkor alig fog valamit használni.
2016. jún. 25. 21:15
 2/4 anonim válasza:
Énis az voltam.A megoldás: Fekete szeder.Abban elég vas van.A zoldsegesekben lehet kapni.
2016. jún. 25. 21:20
 3/4 anonim ***** válasza:

A bogyosok jok: fekete szeder, afonya, ribizli, csipkebogyo

A zold szinu zoldsegek: brokkoli, spenot

2016. jún. 26. 14:34
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek a válaszokat :)igyekszem ezekbol minel tobbet fogyasztani,mivel lassan megint megyek dokihoz es ismét vesznek vért,remelem valamivel jobb lesz ezutan az eredmenyem.kellemes estet
2016. jún. 26. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!