Mitől lüktet a fejem?
Körübelül 3-4 napja megbetegedtem (torokfájás, kisseb láz, fáztam, reszkettem), ma már jobban érzem magamat,
a torokfájás csak kicsit jelentkezik, lázam nincsen, de a fejem nagyon lüktet, dobog, ha megfogom a szemem mögött azt az eret ( [link] , akkor érzem hogy dobog, ezzel egyenlően a fejem is, rettentően rosz érzés, amikor mondjuk elkezdek mozogni, vagy csak megmozdulom az ágyon, elsétálok a wcig, nagyon fáj.
Mitől lehet ez? Anyám aztmondta hogy lehet az időváltozás miatt van. Ha beveszek egy fájdalomcsillapítót, semmit nem hat, vagy ha hat is, nagyon kicsit enyhíti. 13/F
Ez tipikusan arcureg gyulladas. Ha gyorsan megtazod a fejed, faj, ugye? Zold agyagot kenj az arcodra napi 3-szor: az kiszivja a problemat es eltunteti az arcureggyulladasod. Nekem is volt mar csomoszor.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!