+!Visitmen!+ kérdése:
Amikor wc-n voltam, véres volt a wcpapír. (? )
Figyelt kérdés
A hülye fejemmel nem néztem meg, hogy milyen volt maga a széklet, de a papíron most valamivel több vér volt. Volt már, hogy véres volt a papír, de az csak azért, mert mellette volt egy pattanás. Aztán egy két órával később, amikor voltam, akkor már nem volt véres... Így láttatlanban valami ötlet esetleg? (Orvoshoz mindenképpen megyek sajnos legkésőbb hétfőn, mert ilyenkor már nem rendel)2016. júl. 1. 15:23
1/6 anonim válasza:
Ha a vér friss, piros volt, akkor nem kell aggódni. Valószínűleg megpattant egy pici erecske, vagy felsérthetted, ahogy durvábban törölted. Ha nem folyamatos és nem túl gyakran fordul elő, akkor nincs különösebb ok az aggodalomra.
2/6 anonim válasza:
Ilyen velem is van sokszor.
Szorulásos vagy ?
Keményebb, rögösebb széklettől is lehet.
Nem feltétlen aranyér, egy-egy ürítés alkalmával is fel tudja egy picit sérteni a nyálkahártyát, ami okozhat vérzést. Ne aggódj
3/6 anonim válasza:
Látatlanba, össze ne kend magad a véres wc papírral.
4/6 anonim válasza:
Változtass az étrendeden. Igyál sok folyadékot, egyél sok gyümölcsöt, hogy lazább legyen a székleted. Nem szabad semmibe venni a végbélen megjelenő vérzést. A legkönnyebben elfertőződhet a seb. Az orvos is azt fogja javasolni, hogy az étkezési szokásokat kell megváltoztatni. Elsőre, és sürgősen.
5/6 anonim válasza:
Ahogy írták, ha friss a vér, akkor nincs gond. Akkor fordulj orvoshoz ha a székletben alvadt vér van!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát az tény, hogy mostanában nem a legrendszeresebben eszem, de azért mondja meg egy orvos úgy, hogy látja. Remélem tényleg semmi komoly! :)
2016. júl. 1. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!