Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elkaptam ezt a hasmenèses...

Elkaptam ezt a hasmenèses vírust ès erős gyomorsav tàrsul hozzá szinte egèsz nap, ami este a legrosszabb. Ma biztos nem tudok dokihoz menni, mèg ki a hàzból sem. Mit tanàcsoltok?

Figyelt kérdés
2019. febr. 5. 06:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy gyomorsav ?
2019. febr. 5. 07:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak hasmenésed van?
2019. febr. 5. 09:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak hasmenés igen, az sem folyamatos. Éjjel durva volt, azóta jobb. Viszont ég a torkom. Nem mint mikor fáj és gyulladt, hanem mintha marná valami. Innen sejtem, hogy gyomorsav. Kaptam Renniet, remélem használni fog. Lehetek most ennyire savas, hogy szerda óta napi 1-2 doboz kólát megittam? Nem szoktam kólázni, csak a hasmenés miatt kezdtem most el.
2019. febr. 5. 14:34
 4/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
1 kanál szódabikarbóna segít.
2019. febr. 5. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nagynehezen helyre jöttem :)
2019. febr. 8. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Gyomorsav csökkentésre és refluxra milyen vény nélkül kapható gyógyszert vagy természetes készítményeket lehetne szedni panasz esetén?

Gyomorsav csökkentésre és refluxra milyen vény nélkül kapható gyógyszereket vagy természetes készítményeket lehetne szedni panasz esetén?

Mitől fáj a mellkasom?

Körülbelül két hete érzek időszakosan enyhe égő érzést és izomláz szerű fájdalmat a mellkasomban, főleg ha mélyebb lélegzetet veszek. Az este folyamán és reggel a legrosszabb, előfordul hogy köhögök és a torkom is fáj aztán van olyan nap amikor elmúlik az egész....

Rhinospray plus-tól mindig refluxom lesz, van alternatíva?

Egyértelműen ez az orrspray refluxot okoz nekem, mit lehet ellene tenni, esetleg másik orrspray ami hasonló? Akinek volt hasonlótünete, és váltott, mi jött be helyette? Vagy mivel lehet kiküszöbölni?

Mitől lehet, hogy egy hete szinte folyamatos a gyomorsavtúltengésem?

Eléggé stresszes időszak volt egy hete és én erre gyanakodtam, hogy a stressz válthatta ki nálam a folyamatos gombócérzetet a torkomban...azóta viszont már eltelt egy teljes hét és a tünetek bár nem jelentkeztek minen nap, de nem múltak el...gyomorsavlekotot naponta...

Melyik fogyatékosság a legrosszabb szerintetek?

Gondolok itt pl vakság, siketség, kerekesszékre, értelmi fogyatékosságra stb. Szerintem a vakság a legrosszabb. Pl egy értelmi fogyatékos nem tudja, hogy ő hátrányos helyzetű.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!