Elkaptam ezt a hasmenèses vírust ès erős gyomorsav tàrsul hozzá szinte egèsz nap, ami este a legrosszabb. Ma biztos nem tudok dokihoz menni, mèg ki a hàzból sem. Mit tanàcsoltok?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Gyomorsav csökkentésre és refluxra milyen vény nélkül kapható gyógyszereket vagy természetes készítményeket lehetne szedni panasz esetén?
A tojáshéj a gyomorsavban amúgy is felpuhul, szóval nem voltak annyira képben szerintem.
Körülbelül két hete érzek időszakosan enyhe égő érzést és izomláz szerű fájdalmat a mellkasomban, főleg ha mélyebb lélegzetet veszek. Az este folyamán és reggel a legrosszabb, előfordul hogy köhögök és a torkom is fáj aztán van olyan nap amikor elmúlik az egész....
Egyértelműen ez az orrspray refluxot okoz nekem, mit lehet ellene tenni, esetleg másik orrspray ami hasonló? Akinek volt hasonlótünete, és váltott, mi jött be helyette? Vagy mivel lehet kiküszöbölni?
Eléggé stresszes időszak volt egy hete és én erre gyanakodtam, hogy a stressz válthatta ki nálam a folyamatos gombócérzetet a torkomban...azóta viszont már eltelt egy teljes hét és a tünetek bár nem jelentkeztek minen nap, de nem múltak el...gyomorsavlekotot naponta...
Gondolok itt pl vakság, siketség, kerekesszékre, értelmi fogyatékosságra stb. Szerintem a vakság a legrosszabb. Pl egy értelmi fogyatékos nem tudja, hogy ő hátrányos helyzetű.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!