Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hány évesen kezdtél el, és mi...

Hány évesen kezdtél el, és mi okból dohányozni? Megbántad, hogy rászoktál? Le szeretnél szokni?

Figyelt kérdés

2022. szept. 28. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
A gólyatáborban szívtam el az első szál cigimet. sosem szoktam rá, néha buliban elszívtam egyet-kettőt, vagy évente egyszer megkívántam és akkor. De már nem gyújtottam rá kb. 10 éve egyáltalán. életem során összesen talán 2-3 dobozzal ha elszívtam.
2022. szept. 28. 07:58
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Gimis koromban szoktam rá, azért, mert akkor tetszett. Kb. tíz évig dohányoztam, aztán egyik napról a másikra leszoktam. Ennek legalább 25 éve... Azóta egy szálat sem. Miért hagytam abba? Mert zavart a sok kidobott pénz. (Pedig akkoriban relatíve még olcsóbb is volt!). El sem tudom képzelni, hogy a mai cigaretta árakon mennyit dobnánk ki az ablakon. Fájdalmasan sokat...
2022. szept. 28. 08:20
 3/6 anonim ***** válasza:
8.-os koromban kezdtem el dohányozni.Sikerült abbahagynom.Bánom,hogy mérgeztem magam.
2022. szept. 28. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Én 4 évet külföldön dolgoztam és csak társaságban gyújtottam rá néha.

Kéthavonta jártam haza, itthon pedig egyáltalán nem gyújtottam rá, nem is mertem mert itthon mindenki cigi ellenes, meg aztán egyáltalán nem kivántam, eszemben sem volt.

Sosem tudtam rászokni, külföldön is csak úgy poénból gyújtottam rá, nem azért mert kivántam.

2022. szept. 28. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Gimis koromban szoktam rá, majd 30 éve. Volt néhány év kihagyás, most leszokóban vagyok (2 napja nem cigizek), leginkább az ára miatt. Vezetem a kiadásaimat, napi kb. 1 doboz mellett az alábbiakat költöttem:

2022.06 - 73800 Ft

2022.07 - 61400 Ft

2022.08 - 60800 Ft

2022.09 - 64380 Ft

2022. szept. 29. 16:12
 6/6 anonim ***** válasza:

5: Atyaisten...

Gondold el hogy ez magában csak a pillanatnyi anyagi kiadás, de az egészség az felbecsülhetetlen.

Nem rosszból irom, mert a dohányzásról a leszokás szintén olyan nehéz mint pld. aki fogyizással küzd.

Szerencsésnek érzem magam hogy nem szoktam rá!

4-es voltam. :)

2022. szept. 29. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!