Hogyan szokjak le a cigiről?
Tippet, tanácsot szeretnék kérni.
Aki már leszokott, volt nálatok esetleg cigi vagy már nem?
Egyszer valaki mesélte, hogy úgy szokott le, hogy a cigi mindig a zsebében volt, bárhova ment, mindig vitte magával.
Ez valóban bevállik?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Van 1 napos online dohányzásról leszokást segítő képzés, egy ismerősöm ezt végezte el és sikerült megfogadnia a tanácsokat, amiket itt kapott.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Meg télen jobban kivonja a vitamint a szervezetből.
24 éves vagyok, 18 éves korom óta dohányzom. Leszeretném tenni de a reggeli kávénál a legnehezebb nem rá gyújtani. Kávé függő is vagyok, ha nem innék nem tudnék dolgozni mert fájna a fejem. Van hogy aztán egész nap elvagyok cigi nélkül , de reggel egyszerűen muszáj...
Erősen hozzá vagyok szokva,de alternatívát keresek. Elektromos számomra gyenge. Egyre magasabb teljesítményen szívtam. Az érzés mikor letüdőzöm gyengült. 50,aztán 60,aztán 70-80 watt. A porlasztó talán bírt 110-et de odáig nem mentem fel. Túl drága,minél tovább...
Tökmindegy hogy Iquos, glo vagy sima cigi, nem tudok egyszerűen leszokni róla. Már 5x próbáltam, 3 hetet bírtam ki. A mostani próbálkozàsnál 1-2 napokat bírók maximum, nem bírom elviselni a nyomott hangulatot, ingerultseget. Pedig sokat sétálok , hosszú időket megyek...
Sziasztok, 17 éves vagyok, és már 12 éves koromtól dohányzom, tudom ez az 5 év nem sok, de nem bírok le szokni a cigiről, akárhogy próbálok, ha jó kedvem van Azért gyűjtök rá, ha rossz, azért.... Valami módszert tudnátok mondani? Nem könnyű, mert a szüleimmel lakok...
Még csak pár nap telt el, mióta nem szívok, de nagyon rosszul vagyok. Belázasodtam, folyamat émelyek, hányingerem van, nem tudok enni, mert nincs étvágyam. Tudnátok mondani valamit, ami segít? Érnék valamit esetleg az ilyen nikotin tapaszok, tabletták és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!