Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiatalok körében mennyire...

Fiatalok körében mennyire elterjedt a fű?

Figyelt kérdés
Még mindig olyan sokan szívják mint régen?

2025. márc. 10. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
32%
Szállj fel Tatabányán suli után a helyi járatra és megtudod!
2025. márc. 10. 14:21
 2/7 anonim ***** válasza:
21%
A kertesházban lakóknál igen gyakori
2025. márc. 10. 14:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Miért? Olyan sokan szívják? Én budapesti vagyok.
2025. márc. 10. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk kb minden osztályban van 1-2 ember aki rendszeresen használja. Tehát akkor mondjuk 100 ból 25-en már kipróbálták és 5-10 valakii rendszeres használó. Értelem ezalatt hogy nem minden nap de hétvégén eldurran pá joint.
2025. márc. 10. 14:31
 5/7 anonim ***** válasza:
64%
Aki hozzá tud jutni szívja. Én is kipróbálnám, de eddig még nem volt alkalmam rá pedig már bőven nagykorú vagyok.
2025. márc. 11. 05:42
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos nagyon elterjedt.
2025. márc. 16. 23:21
 7/7 anonim ***** válasza:
62%
Sajnos az alkoholnak nem kellett volna ennyire elterjedtnek lennie. Jobban járna sok ember Magyarországon egészségügyileg ha az alkohol helyett szívna.
2025. márc. 17. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

A mai fiatalok körében miért ilyen elterjedt márka a Nike?

Miért nem látok nagyon Ralph Lauren, Karl Lagerfeld, Calvin Klein ruhákat rajtuk? Ha látok, akkor azok általában hamisítottak.

A fiatalok körében mikor kezdett megint "elterjedni" a retro zene?

2 fiam van, a nagyobbik 20, a kisebbik 18. A nagynak akár milyen retro zenét mondok vagy mutatok, 90% hogy nem ismeri, ő a techno korszakban nőtt fel. A kisebbiken lepődtem meg tegnap. Ő már délután ment ki a haverjaival a kocsmába, mi is kinéztünk este,...

A mai fiatalok körében is olyan elterjedt a GTA San Andreas mint régen volt?

Emlékszem amikor megjelent még nem is volt otthon internetünk, suliban húztuk le a játékot, aztán mindenkinek égettük DVD-re. A mostani fiatalok körében is közkedvelt ez a játék?

Hogy hívják azt a mozdulatot "pozitciót" ami a fiatalok körében mostanság nagyon elterjedt?

A pozitció lényege hogy az egyik kezed a homlokodhoz tartod a másik kezeddel pedig az ég felé mutatsz

Miért ilyen elterjedt a mai fiatalok körében a füvezés?

Rengeteg olyan velem egykorú (16 év) embert ismerek, akik tényleg értelmesek, okosak, mégis füveznek, nem törődve a következményekkel. Ez miért lehet?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!