Hagyományos cigaretta elhagyása e-cigivel. Hogyan fogjak neki?
Hagyományos cigarettát szeretném elhagyni ennek segítségével.
Olyan készüléket szeretnék venni ami tölthető (liquid-el és árammal is), és akár évekig kiszolgál.
MTL-re gondoltam, hogy imitálhassam vele cigit.
Honnét rendeljek és mit ajánlotok?
Ha sikerült készüléket találni, liquid-et is honnét vásároljak?
Nikotint tartalmazzon?
Alaplé+aroma keverését eltudnátok magyarázni hogyan érdemes? Mert szívesen csinálnám magamnak.
Nem tudom hány napig szükséges érlelni hagyni azt, szóval a rendelésembe első körben egy kész, fogyasztható liquid is valószínűleg helyet kapna.
Köszönet minden segítő hozzászólásért!

Az Iqos nem e-cigi.
E-cigi, kész liquid rendelése nem legális. Dohányboltban, személyesen vásárolva a szanaszét adóztatott gagyi a legális.
Attól hogy nem "legális" beengedik hozni a vámnál.
Az ízesített sókat ajánlom neked podokba, vagy építős MTL tankokba mint a Death Rabbit stb.
Nem kell pepecselni az arányokkal érleléssel semmivel se..
Az IQos nem rossz de baromi drága, napi 1 dobozt én simán elpöfékeltem, ráadásul a dinnyés megszűnt, meg az összes ízes, és a bronzba vagy russelbe szoktam (már ha veszek) tenni ízbogyókat, azzal számomra úgy jó, elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!