Melyik e-cigi fajta számít a legmenőbbnek?
Alapvetően nem cigizek, viszont bulikban ha részt akarok venni a kinti beszélgetésben, muszáj.
Eddig hagyományos cigit szívtam ilyenkor, viszont azt tapasztaltam, hogy lassan kezdek kilógni vele, mert mindenki e -cigit szív - ami azt is jelenti, hogy az én dohányfüstöm zavarhatja is őket.
Emiatt gondoltam én is kipróbálhatnám. Nem a legjobb vagy a legegészségesebb(szerintem az egész egy kamu és mindegyik rosszabb a sima ciginél) e -cigi kell, hanem a társadalmilag legelfogadottabb, ami nem tűnik fel senkinek és nem kérdeznek rá, hogy miért ezt szívod.

"Alapvetően nem cigizek, viszont bulikban ha részt akarok venni a kinti beszélgetésben, muszáj." Nem, nem muszáj. Mondom ezt úgy, hogy bulikban én is rendszeresen részt veszek a kinti beszélgetésekben cigi nélkül is.
Melyik a legegészségesebb? A nem dohányzás.

Én dohányoztam főiskolán, és volt olyan csoporttársam, aki mondta, hogy szeretne dohányozni, hogy kijöjjön beszélgetni a dohányosokkal szünetekben. Mondtuk neki, hogy nyugodtan odajöhet hozzánk, nem kell dohányozni :D mint ahogy van, akik eleve odajöttek beszélgetni, pedig sose dohányoztak.
Szóval a legmenőbb, ha csak úgy odamész hozzájuk.
“toltsd tele glicerinnel”:
Hú itt miről van szó?
Egy olyan e -cigit keresek, ami legalább papíron egészségesebb a sima dohánynál. Mindenféle kémiai vegyületet nem akarok annyira szívni inkább.
“Most a legmenobbet akarod vagy azt mi nem erdekel senkit, eszre se veszik.”:
Cigiből az a menő, ami nem tűnik fel, csak látják, hogy én is szívok valamit.
Sajnos a sima dohány lassan feltűnik. Amikor hétvégén szívtam, láttam, hogy mellettem lévő e-cigit szívó lányt érezhetően zavarta az én dohányfüstöm.

7 Na jellemzo, azt se tudjak a mai gyerekek hogy mi az e-cigi. Pedig nem volt az olyan regen, ugy 10 eve lehetett amikor a kezemben az e-cigivel mgallitott valami felmero hogy mit szolnek egy heviteses dohanytermekhez, vasarolnek-e ilyet.
A kemiai vegyuletek kapcsan meg el kell keseritselek, nap mint nap viszed be a kemiai vegyuleteket a szervezetedbe mivel minden az amit pl megeszel, hacsak nem vagy fenyevo. Glicerint meg konkretan is eszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!