Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik e-cigi fajta számít a...

Melyik e-cigi fajta számít a legmenőbbnek?

Figyelt kérdés

Alapvetően nem cigizek, viszont bulikban ha részt akarok venni a kinti beszélgetésben, muszáj.

Eddig hagyományos cigit szívtam ilyenkor, viszont azt tapasztaltam, hogy lassan kezdek kilógni vele, mert mindenki e -cigit szív - ami azt is jelenti, hogy az én dohányfüstöm zavarhatja is őket.

Emiatt gondoltam én is kipróbálhatnám. Nem a legjobb vagy a legegészségesebb(szerintem az egész egy kamu és mindegyik rosszabb a sima ciginél) e -cigi kell, hanem a társadalmilag legelfogadottabb, ami nem tűnik fel senkinek és nem kérdeznek rá, hogy miért ezt szívod.

ápr. 28. 11:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj... attól még részt lehet venni a beszélgetésekben. Mekkora hülyeség ez? Kiírod az egészségkategóriába, hogy "Nem a legjobb vagy a legegészségesebb(szerintem az egész egy kamu és mindegyik rosszabb a sima ciginél) e -cigi kell" A legnagyobb butaság csak azért dohányozni, mert a többi is szívja.
ápr. 28. 11:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Alapvetően nem cigizek, viszont bulikban ha részt akarok venni a kinti beszélgetésben, muszáj." Nem, nem muszáj. Mondom ezt úgy, hogy bulikban én is rendszeresen részt veszek a kinti beszélgetésekben cigi nélkül is.

Melyik a legegészségesebb? A nem dohányzás.

ápr. 28. 11:35
 3/15 anonim ***** válasza:
23%
Mindegyik menő. Főleg az Iqos.
ápr. 28. 11:40
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Mindegyik ciki.
ápr. 28. 11:51
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Most a legmenobbet akarod vagy azt mi nem erdekel senkit, eszre se veszik. Ha feltuno akarsz lenni, vegyel klasszikus e-cigit, nem ezt a hevitoset, toltsd tele glicerinnel aztan fujjak rajuk akkora folhot hogy ki se latnak belole. Ha eszrevetlen akarsz maradni akkor ne szivj semmit, csak allj ott.
ápr. 28. 12:06
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én dohányoztam főiskolán, és volt olyan csoporttársam, aki mondta, hogy szeretne dohányozni, hogy kijöjjön beszélgetni a dohányosokkal szünetekben. Mondtuk neki, hogy nyugodtan odajöhet hozzánk, nem kell dohányozni :D mint ahogy van, akik eleve odajöttek beszélgetni, pedig sose dohányoztak.

Szóval a legmenőbb, ha csak úgy odamész hozzájuk.

ápr. 28. 12:17
 7/15 A kérdező kommentje:

“toltsd tele glicerinnel”:

Hú itt miről van szó?

Egy olyan e -cigit keresek, ami legalább papíron egészségesebb a sima dohánynál. Mindenféle kémiai vegyületet nem akarok annyira szívni inkább.

ápr. 28. 12:42
 8/15 A kérdező kommentje:

“Most a legmenobbet akarod vagy azt mi nem erdekel senkit, eszre se veszik.”:

Cigiből az a menő, ami nem tűnik fel, csak látják, hogy én is szívok valamit.

Sajnos a sima dohány lassan feltűnik. Amikor hétvégén szívtam, láttam, hogy mellettem lévő e-cigit szívó lányt érezhetően zavarta az én dohányfüstöm.

ápr. 28. 12:44
 9/15 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide, mert ez az egyetlen dohányzás kategória, az interneten meg minden cég a saját cuccát akarja eladni.
ápr. 28. 12:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

7 Na jellemzo, azt se tudjak a mai gyerekek hogy mi az e-cigi. Pedig nem volt az olyan regen, ugy 10 eve lehetett amikor a kezemben az e-cigivel mgallitott valami felmero hogy mit szolnek egy heviteses dohanytermekhez, vasarolnek-e ilyet.

A kemiai vegyuletek kapcsan meg el kell keseritselek, nap mint nap viszed be a kemiai vegyuleteket a szervezetedbe mivel minden az amit pl megeszel, hacsak nem vagy fenyevo. Glicerint meg konkretan is eszel.

ápr. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!