Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nagy hibát követtem el ha...

Nagy hibát követtem el ha vettem egy doboz cigit miután fél évig csak e cigarettát szívtam nikotinosat?

Figyelt kérdés
Természetesen jobban éreztem magam az e-cigi mellett, és most a jó idő beköszöntével megjött a kedvem pár szál cigihez, de valahogy ahogy rágyújtottam nem is jött meg a "kívánt" nosztalgia érzés, és inkább szorongás. Nem tervezek mégegy dobozzal venni, de mégis bennem van a félelem hogy végzetes hibát követtem el ezzel.

máj. 3. 14:24
 1/8 Szolovjov ***** válasza:
Az e-cigi az igazi cigizés előszobája. Tesómék is azzal kezdték és már ő is és a párja is dohányosat szív. Én magam azonban vettem vagy 3 doboz cigarettát, elszívtam és már ennyinek is olyan szörnyű hatásait éreztem hogy a legutóbbi dobozból csak egyet szívtam el, aztán belevágtam a kukába.Köhögés, krágogás, nyomó érzés a mellkasban. Nem is értem hogyan tolerálja valaki szervezete évekig ezt a bűncselekményt.
máj. 3. 14:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem követtél el hibát. De mindkettőt minél előbb abba kellene hagyni.
máj. 3. 15:05
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Én sima cigit szívtam majdnem 8 évig arról szoktam át e-cigire csak lehet hülyén fogalmaztam kérdés tekintetében.
máj. 3. 15:08
 4/8 Senior Séf ***** válasza:
Nekem van az íróasztalfiókban egy fél doboz cigi. 33 éve hányódik, megélt egy pár költözést is, eddig megálltam, hogy ne gyújtsak rá.
máj. 4. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem ha többször nem veszel.
máj. 4. 16:13
 6/8 anonim ***** válasza:
25%

Nem mindegy hogy viszed be a nikotint?

Ne állítsd magad az e cigivel ha nikotinos ugyanúgy függsz tőle.

Snüssz, nikotinos rágó e cigi normál cigi, ugyanaz a hatás, nikotint viszel be. Nem fogsz ettől visszaesni mivel ki sem jöttél belőle.

máj. 4. 19:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ilyen kis félrelépés minden leszokóval / átszokóval előfordul néha. Attól még nem szoksz teljesen vissza. Én pipáztam, és annak az illata hiányzik. plusz a szénanáthámat megnyugtatja egy kis orromba fújt gőz, hiába nem egészséges állítólag egyik sem. Nekem muszáj, az orrdugulásom miatt. A nikotinról nem lehet végleg leszokni, olvastam. Viszont nekem amikor dugul, viszket az orrom, és semmi más nem nyugtatja meg, mondja nekem bárki, hogy szokjak le mindenről?
máj. 8. 15:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek azóta se gyújtottam rá sőt eszembe sem ötlött sanszos hogy el tudtam engedni csak a feeling hiányzott.
máj. 8. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!