Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Nikotinmentes ecigit lehet...

Nikotinmentes ecigit lehet venni a dohányboltban?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy még soha nem jártam dohányboltban. Az ismerősömtől szereztem be anno elfbart, később különböző ízesített podokat, aki azóta messzire költözött. Nem szoktam rá, de jólesett az ízesített gőz és hiányzik(egy ideje már nem vettem senkitől). Mivel nincs nikotinhiányom, így nem volna baj, ha csak alacsony nikotintartalmú lenne, vagy akár teljesen mentes is lehet, a lényeg az ízesített gőz. Ez lehetséges még legálisan?

máj. 4. 17:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet
máj. 4. 18:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem lehet.
máj. 6. 07:48
 3/8 anonim ***** válasza:

Attól függ melyikbe meg ha analfabéta az eladó ami legtöbbször valid akkor azt se tudja miről beszélsz.

Nikotin mentes liquidet lehet venni sok helyen

máj. 6. 10:06
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom, nekem 2 helyen ezt mondták. De tényleg nem értem. Itt például simán lehet rendelni: e-liquidbolt.cc/termekkategoria/e-cigi-keszletek/

Ezt így hogy?

máj. 6. 11:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Szlovák cég
máj. 6. 13:26
 6/8 A kérdező kommentje:
De Magyarországra is enged rendelni? Mert láttam olyan oldalt, ahol komolyan vették, hogy itt nem lehet árulni ilyesmit.
máj. 6. 14:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a nikotin jövedéki adó köteles. Azt ki is tiltották mindenhonnan. Használt készüléket továbbra is vásárolhatsz akárkitől, a vaperina.cc fórumon. Újat ezekből a külföldi shopokból, amelyik az EU-n belül van, nem vámköteles, kintről megfogják még a postai küldeményt is. Üres glicerin és propilénglikol van a cukrász diszkontban, és a borászoknál (Floravita). Én őrölt szegfűszeggel ízesítem, jobb, mint a shopokban árult mű aromák.
máj. 8. 15:34
 8/8 _Cherrybomb_ válasza:
Vagy ha eljársz alkalmanként vízipipázni, az is egy opció lehet, lényegében ugyan azt kapod
máj. 19. 18:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!