Leszokás alatt ez normális?
14 napja nem cigizem, tök büszke vagyok magamra (22 évet cigiztem, napi 1-1,5 dobozzal, utolsó pár év már IQOS).
Igazából nem volt annyira vészes, persze voltak rosszabb pillanatok, meg álmatlanság, meg székrekedés, de most pár napja egy új tünet jelentkezett.
Korábban nem köhögtem a cigitől, de most naponta többször hirtelen olyan érzésem van, mintha a torkomon lenne egy hajszál, vagy hasonló, ami tökre irritálja a torkom és köhögnöm/krákodnom kell tőle (én erőltetem inkább, mintsem magától jönne a köhögés). Nem jön fel semmi a torkomból, de nem is szűnik meg ez az irritáció, hiába nyelek, eszem, vagy iszok rá. 10 perc után viszont magától elmúlik. Nem vagyok beteg, semmi bajom, orrom sem folyik, torkom sem piros, nincs megakadva semmi a torkomon, tök random jelentkezik és múlik el.
Ez is valami "mellékhatása" a leszokásnak? Másnak is volt ilyesmi?

az elmúlt 5 évben 3 évet nem dohányoztam, azt is kb. 5 részletben, és mind az öt lerakásom során volt ez, amit írsz.
Volt hogy 48 óra után, volt hogy két hét után jött

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!