Aki méregeti, megmérte mert panaszai vannak, hogy hány másodpercet bír újabb légvétel nélkül, mennyit mér?

Szerintem az a tablazat baromsag. Ha maximalisan szigoruan veszem a szabalyokat a legrosszabb kategoriat sem erem el. A legjobb kategoria szerintem egyenesen irrealis. Egyebkent nincsenek panaszaim, nem vagyok idos,stb.
Csak a kerdes miatt csekkoltam.

#1: bar nem irja a kerdezo de szerintem erre a tablazatra gondolhat.
Az elejen ott vannak a szabalyok. En 5-6 mp nel erzem hogy azert vennek levegot, de meg nem igazan diszkomfortos. Mikor mar ugy tenyleg vennek levegot az kb 15mp.

10-ig bírom, de csak 6-ig komfortos. Akkor ijedtem meg, amikor egyik este az abbahagyott sétát szerettem volna ismét gyakorolni. Úgy éreztem, jobban fulladok, mint anyukám a súlyos szívinfarktusa után. Viszont a szobabiciklit ugyanolyan elánnal tekerem, mint 20 éve. A testnevelő tanár(volt) sógornőm szinte semeddig. Ezzel el is altattam aggodalmaimat.
Nem fogom tudni abbahagyni a dohányzást, pedig ennek nagyon rossz vége lesz, végem lesz. Most azért kicsit megnyugodtam, mert a családban igen jó eredményeket mértek, még a nálam csak másfél évvel fiatalabb öcsém is több, mint 40-et.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!