Miért van az velem hogy este még le akarok szokni a cigiről és délután is kíbírom, hogy nem gyújtok rá, de reggel és délelőtt meg cigizek, akkor kívánom nagyon, sajnos a reggel folyamán egyátalán nem bírom ki cigi nélkül. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
máj. 9. 16:24
2/7 anonim 

válasza:

Ez a függőség. Csak akkor fogsz leszokni, ha a sóvárgás ellenére se gyújtasz rá soha többé.
Küzdelem nélkül nem megy.
4/7 anonim 

válasza:

Lehet hogy neked fokozatosan kéne, úgy hogy maximum x szálat szívsz el naponta (amit csökkentesz) és egy fix időablakban (amit fokozatosan szűkítesz). Ha mardos a bűntudat meg a sikertelenség érzése, az nem segít.
5/7 anonim 

válasza:

este azért akarsz leszokni mert egész nap cigiztél és már tele van a tüdőd.
reggel meg azért kívánod, mert az alatt a 8 órában, amíg aludtál, a szervezeted nem jutott nikotinhoz.
6/7 anonim 

válasza:

Csak azért mert rohadt gyenge az akaratod.
7/7 anonim válasza:
A reggeleket gyorsan kezdd el hogy ne legyen időd kattogni a cigin....én dohányosan feketén ittam a kávét amikor letettem tettem bele tejet hogy más legyen az íze....gyorsan felhúztam a kávét ittam utána hidegebb bubis vízet és egyből álltam neki dolgozni...ja és a víz után erős mentolos rágó ...a lényeg hogy nem szabad unatkozni az elején...emellett használhatsz nikotinos cuccokat nekem a tapasz sokat segített....illetve előre elköltöttem a 3 havi cigipénzem (kölcsönből) vettem egy medencét... így láttam hogy mit füstölnék el a havi 35.000 et meg vissza kellett adnom a hó elején szóval pénzem sem volt cigire....5 éve nem dohányzom... előtte napi dobozzal elment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!