Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Jelenleg tiltja jogszabály az...

Jelenleg tiltja jogszabály az ecigaretta rendelését külföldről?

Figyelt kérdés
ezigivapors-ról szeretnék rendelni egy YUOTO 3500 – STRAWBERRY PEACH ICE-t.
máj. 24. 18:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%
Igen, vásárolni, használni is tilos.
máj. 24. 18:29
 2/12 anonim válasza:
66%
1-es! Már miért lenne tilos használni? Mellesleg dohányboltokban is lehet kapni. Külföldről valóban nem lehet rendelni, mert jövedékiadó köteles. Épp most tartóztatták le egy magyar nyelvű horvátországi webshop vezetőit, mert szállítottak Magyarországra. Sajnos dohányboltban szűkös a kínálat és rohadt drága.
máj. 25. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
2: összekevered valamivel. Gondolom, a dohány hevítéses termékekre gondolsz. Minden elf bar jellegű termék és ízesített termék tiltott Magyarországon.
máj. 25. 15:37
 4/12 A kérdező kommentje:
Saját használatra való rendelés is tiltott az országban? Úgy értem felelősséget vállal a felhasználó is? (Aki rendel)
máj. 25. 16:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Árulni és venni tilos Magyarországon. Ha megveszed mondjuk Szlovákiában és itthon szívod, azzal nincs baj.
máj. 25. 18:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Értem, viszont itt nem a személyes vásárlásra gondoltam. A rendelésre:)
máj. 25. 18:23
 7/12 anonim válasza:
54%
1-es vagyok. Eliquides termékeket (ízesítettet is), vagy iqost pl lehet venni. Elfbar az valóban tiltott. De használni attól még lehet, ha külföldön veszed meg.
máj. 25. 18:26
 8/12 anonim válasza:
Nem rendelhetsz. Ha megfogják a Navosok (van rá példa) még jó nagy büntetést is fizethetsz. Nem véletlenül nem szállít már a külföldi shopok zöme sem Magyarországra, ill. a weboldalalat is blokkolják.
máj. 25. 18:29
 9/12 anonim ***** válasza:
7: Én vagyok az 1-es, nem te 😊 amit a kérdező írt, az olyan, mint az elf bar. Nemcsak az tiltott, hanem minden olyan jellegű is. Az iqos teljesen másfajta termék.
máj. 25. 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:
#6 A netes rendelés nem vásárlás?
máj. 25. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!