Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tényleg vannak ilyen mozgó...

Tényleg vannak ilyen mozgó dohányboltok, hogy kocsiból árulják a termékeket teljesen legálisan?

Figyelt kérdés
Ma hallottam erről először, rákerestem, 12 évvel ezelőtti cikket találtam, hogy a kis településeken lesz ilyen utazó dohánybolt, mert ott nem éri meg rendeset nyitni. De hogy én erről még soha nem hallottam... Igaz nem is kistelepülésen lakom. Esetleg valaki megtudja erősíteni ezeknek a létezését?

júl. 3. 19:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én nem hallottam ilyenről, a Family Froston meg a szódáskocsin kívül jár még arra postás és óraleolvasó. A dohányboltok ugyanúgy, mint a drogériák, ruhaboltok, ékszerüzletek, műszaki áruházak, posták, bankfiókok, benzinkút, stb. a nagyobb településeken érhetőek el.
júl. 3. 21:15
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen. A kis falukba is van dohánybolt. Általában vagy a kocsmába építik ki vagy a helyi kisboltba.
júl. 4. 10:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!