Kicsikacsakmhgbkj kérdése:
20 év után abbahagytam a dohányzást. 9 bapja. 4 nappal ezelőtt elkezdődött egy erős szédülés, ami kitartott hétvégén, és úgy néz ki kedde. Is szédülni fogok. Meddig tart, illetve lesz-e még meglepetés?
Figyelt kérdés
4 éve vape -et használok csak.
Chat gpt-t kérdeztem.
Volt már egy barnás sárga hányás.
aug. 25. 23:33
2/5 anonim 

válasza:

válasza:Menj orvoshoz kérlek...a hányás már nagy bajt jelezhet..
3/5 anonim 

válasza:

válasza:Én ugyan nem értek az egészhez, mert soha nem dohányoztam (bár több családtagom igen), csak annyit tudok, hogy a nikotin erős méreg és érösszehúzódást okoz. Vagyis hiába hagytad abba a dohányzást, ha helyette más módon viszel be a keringésbe nikotint, ráadásul nem is egyedileg kimért (ártalmatlan) mennyiségben, hanem esetleg jóval többet, mint amennyit a szervezeted "elbír" és akkor létrejöhetett kisebb agyi érgörcs.
4/5 anonim 

válasza:

válasza:A szédülés meg a hányás nem igazán tünetei a nikotinmegvonásnak. Szerintem is menj orvoshoz.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Már a kérdés írásakor kértem időpontot. Egyenlőre vérvételre várok.
Sajnos a nikotin elvonási tünetei között ott van a , szédülés, és a hányás. :/
aug. 28. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!