Ha visszamehetnél az időbe oda amikor kipróbáltad a cigit mai fejeddel is kipróbálnád, rászoknál?
Figyelt kérdés
dec. 2. 12:50
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha visszamennék a kritikus eseményhez...ami 7 éve volt...és akkor elkezdenék masszívan cigizni, drogozni...akkor is milliószor jobb helyzetem lenne...
3/9 anonim 

válasza:

válasza:nem szoktam rá, csak meg beleszívtam 1x.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Mai fejemmel is kipróbálnám. Akkor bármit kipróbáltam volna, amivel kínálnak. Sok mindennek kellett volna másképp történnie
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Életem egyik legnagyobb baromsága volt. Most meg kínlódok és nem bírok tőle megválni.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Bárcsak megtehetném, visszamennék ahhoz a 9 éves kisfiúhoz, elráncigálnám a "barátja" mellől, és elmesélném neki, hogy milyen amikor várod a halált.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Visszamennék?
Úgy lenne értelme, hogy ezzel a fejjel visszamegyek a kissráchoz...rohadtul megverném
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Akinek van egy kis esze végül mind megbánja.
9/9 Senior Séf 

válasza:

válasza:50 éve, 6 éves koromban próbáltam ki a cigit. A házban lakó fiúkkal jártunk ki a városszéli láposra, faterunktól csórt cigikkel.
Ma is megtenném, bár a visszeres lábaim bánják a későbbi 1,5-2 doboznyi cigit naponta.
33 éve tettem le a piával együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!