Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosként mennyire tartod...

Dohányosként mennyire tartod bajnak, rossznak hogy cigizel?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
2023-ban haverok előtt szívtam még ezt a e cigi . Sajnos a profilén gligkol véglegesen károsította a tüdőmet . De csak szűkebb körben, aztán pár nappal később brutális elutasításban volt részem építész haverom által. Azóta depi van.
ápr. 21. 10:52
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
Molnár péter szerint kifejezetten kerülendő az e-cigi, hisz a folyadék véglegesen beül a tüdőbe, jelentősen károsítva a O2 hasznosulását. Legközelebb jobban tudom.
ápr. 21. 10:54
 3/10 anonim ***** válasza:
7%
Ha a másikra gondolsz, most könnyen nevethetsz, de az a háború még nem zárult le. Nem véletlen hogy kell neki a pénz
ápr. 21. 10:55
 4/10 anonim ***** válasza:
87%
Kb semennyire
ápr. 21. 11:02
 5/10 anonim ***** válasza:
7%
Magdi is évekig cigizett, sőt nagyonsok rokonom is. De én sose
ápr. 21. 11:02
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon.

Megterhelő egészségileg és anyagilag is.

ápr. 21. 11:36
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
22 évig dohányoztam, vérnyomás miatt 15 éve abbagagytam. Örülök neki hogy már nem dohányzok, de őszintén: szerettem cigizni. Két szálat elszívnék, simán visszaszoknék. Mai napig álmodom vele.
ápr. 24. 11:14
 8/10 anonim válasza:
40%
Semennyire egy dohányos elélhet 75-85 éves koráig még egy nem dohányzó örülhet a 70-nek... főleg ha vegán
ápr. 25. 11:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Semennyire, csak az ára miatt tartottam bajnak. Már, amikor még cigiztem 27 évig. Sajnos, mostmár bő 2 éve nem. Bármikor rágyújtanék. De hülyeség lenne visszaszokni. Olyan boszorkányüldözés van emiatt, hogy kész tortúra nyugodtan dohányozni. Meg ma se olcsóbb, az árát inkább költöm a gyerekemre. (Terhesen szoktam le.) Ahelyett, hogy az alkoholistákat csesztetnék, vagy a drogosokat. Tized annyi kárt okoz a cigi, mint az említett kettő.
ápr. 25. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:

régóta dohányzom (bár most épp szünetelem), és alapvetően óriási negatívumként tekintek rá.

Az, hogy rengeteg pénzt visz el, nem is kérdés, viszont az állóképességem is nagyon megérzi. Cigi nélkül jól megy az edzés, a túrázás... ha viszont dohányzom, a kutyasétáltatás is nyűg néha.

Sokan mondják, hogy oldják a feszültséget a dohányzással. Nálam ez fordítva van... ha nem dohányzom, sokkal nyugodtabb vagyok, mert pont a két cigi közötti nikotinelvonás tesz feszültté.

A szag, ami szintén nagy baj, és csak akkor érzed igazán, ha nem dohányzol. Rettentő büdös leszel tőle, ami baromi kínos és nem tudsz tenni ellene.

ápr. 27. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Dohányosként jónak tartod a cigizést?

megbántad hogy rászoktál?

Dohányosként jó dolognak tartod a cigizést?

Mióta cigizel, milyent szívsz, megbántad?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!