Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Olyan budapesti dohányboltot...

Olyan budapesti dohányboltot keresek ahol árulnak szivart?

Figyelt kérdés

Mintha valahol az Örs vezér tere közelében lett volna ilyen de már évek óta nem jártam ilyen üzeletben.

Most is csak ajándék lesz.

júl. 8. 18:19
 1/2 anonim ***** válasza:
A Puskáson ha feljössz a metróból az 1es villamos felé, jobb oldalon van egy trafik. Ott szokott lenni
júl. 8. 21:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Basszki, beírtam a googleba, hogy "budapest szivarbolt" és rengeteget kiadott. Biztos minőségibb cuccokat árulnak, mint a trafikos gagyi...
júl. 9. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Lehet kapni dohányboltban nikotinos e-liquidet?

Mindig rendelni szoktam, de most nem tudtam és kifogytam. S ha lehet, tudtok Budapesten ilyen dohányboltot?

E cigit budapesten melyik dohanybolban tudok venni?

Ilyen kis tölthetőe podot szeretnék,de csak webshopot találok,de jó lenne ha személyesen megtudnám nézni,illetve ott segitene megmutatni valaki hogyan is mukodik

Melyik dohányboltban lehet kapni pablot Pest Keleti környékén?

Kifogyott egy csomó helyen a pablo ezért kérdezem hogy volt e valaki az elmult napokban dohiban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!