El kezdődött az iskola. A ny@ron rászoktam a cigire. Hol tudnék egyszer egyszer elszívni egy cigit. Mások hol oldják meg?

válasza:

válasza:

válasza:Van erre megoldás minden suliban :) Tudni fogod úgy is.
Nekünk anno ha tesire kellett menni az másik épületben volt ami miatt ki kellett menni az iskola területéről és 2 perces séta volt a másik épületbe ahol a szaktantermek voltak és a tornaterem meg a pálya. Mi mindig akkor cigiztünk valahol elrejtőzve közterületen ameddig szabadon tartózkodhattunk kint emiatt. Tanár ott várt minket, időre beértünk nem volt gond, meg nem is érdekelte. Óra után meg rögtön el kellett indulnunk a szünetben amiről nyilván tudtak a suliban így nem volt gond, nem voltunk szem előtt mindig a gimibe. Szóval mi így oldottuk meg annak idején.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Tévesen hiszitek azt, hogy a tanárok nem érzik rajtatok a szagot, amikor elmentek mellettük. Büdös a ruhátok, a hajatok, a kezetek, a lehelletetek. Mindegy, hogy nem látták, amikor cigiztek, elég, ha akár fél óra múlva elsétáltok a tanár mellett. És nem, egy másik dohányos nem fogja azt érezni, hogy büdös vagy, hiszen az egyik büdös sosem ismeri fel a másik büdöset. De egy nemdohányzó full érzi a szagod (amennyiben udvarias, azt mondja majd, hogy nem, nem érzek semmit - de csókolózni épeszű nemdohányzó lány nem áll le veled - a szagod miatt)
Szokj le. Nem a cigi miatt leszel menő nagyfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Vagy ha általános iskolás korú gyermeked van, neki mikor kezdődik az iskola? Az én iskolámban 7:45-kor csengettek be, ami azóta változatlan. Elterjedtebb-e vajon a 8:00-i becsengetés?
Iskolában a tanárok észrevették ha igen mondtak valamit?
A második napja járok iskolába és úgy érzem magam mint az utolsó nap vagy mintha másnapos lennék. Rossz a közérzetem, enyhe fejfájásom van, sápadt és fáradt vagyok (pedig tegnap este kilenckor feküdtem le), nincs türelmem, még tanulni se áll oda az eszem. Nagyon...
Aztán elmúlt egy pár napig/hétig váltakozva és visszatértem a sima táplálkozásra, kenyérrel, gabonával kiegészítve, ritkán édesség.. persze a reflux ugyanúgy jelen van(a csendesebb fajta, silent reflux), azóta a torkomban van egy állandó idegesítő érzés.. de most...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!