Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » El kezdődött az iskola. A...

El kezdődött az iskola. A ny@ron rászoktam a cigire. Hol tudnék egyszer egyszer elszívni egy cigit. Mások hol oldják meg?

Figyelt kérdés

szept. 2. 09:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Zseniális lehetőség, hogy ne szívjál el eztán egyszer-egyszer se 😂
szept. 2. 09:45
 2/15 anonim ***** válasza:
49%
Márminthogy bent a suliban? Ahol a többiek. Tuti cigiznek ott mások is. Az okosságokkal most nem akarok jönni, tudod te azt magadtól is.
szept. 2. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:
54%

Van erre megoldás minden suliban :) Tudni fogod úgy is.

Nekünk anno ha tesire kellett menni az másik épületben volt ami miatt ki kellett menni az iskola területéről és 2 perces séta volt a másik épületbe ahol a szaktantermek voltak és a tornaterem meg a pálya. Mi mindig akkor cigiztünk valahol elrejtőzve közterületen ameddig szabadon tartózkodhattunk kint emiatt. Tanár ott várt minket, időre beértünk nem volt gond, meg nem is érdekelte. Óra után meg rögtön el kellett indulnunk a szünetben amiről nyilván tudtak a suliban így nem volt gond, nem voltunk szem előtt mindig a gimibe. Szóval mi így oldottuk meg annak idején.

szept. 2. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
Volt egy sarok, ahová semelyik ablakból nem lehetett odalátni, mi ott szívtuk.
szept. 2. 10:02
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Tök mindegy, csak ne nyelvtan óra helyett csináld.
szept. 2. 10:27
 6/15 anonim ***** válasza:
92%
Felnőttként majd egy egész élet rámehet hogy leszokj róla, most hagyd abba, amíg teheted, persze úgy vagy vele: "hiába beszél ez itt nekem, bármikor abbahagyom amikor csak akarom" - sokan gondolták ezt így előtted aztán évtizedekig költötték a pénzt hogy módszeresen károsítsák egészségüket, reggel köhögve-szenvedve ébredjenek stb.
szept. 2. 11:57
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
#6-os írja jól, átlagos felnőtt élet esetén a leszokás csak a legacélosabb akarattal lehetséges, használd ki, hogy neked most van hozzá az életedben egy erős külső kényszer (az iskola).
szept. 2. 12:40
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Ne dohányozz, akkor nem lesz ilyen problémád :D
szept. 2. 18:50
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Tévesen hiszitek azt, hogy a tanárok nem érzik rajtatok a szagot, amikor elmentek mellettük. Büdös a ruhátok, a hajatok, a kezetek, a lehelletetek. Mindegy, hogy nem látták, amikor cigiztek, elég, ha akár fél óra múlva elsétáltok a tanár mellett. És nem, egy másik dohányos nem fogja azt érezni, hogy büdös vagy, hiszen az egyik büdös sosem ismeri fel a másik büdöset. De egy nemdohányzó full érzi a szagod (amennyiben udvarias, azt mondja majd, hogy nem, nem érzek semmit - de csókolózni épeszű nemdohányzó lány nem áll le veled - a szagod miatt)

Szokj le. Nem a cigi miatt leszel menő nagyfiú.

szept. 3. 04:35
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Sehol sem.
szept. 3. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hány órakor kezdődött a ti általános iskolátokban a nap első tanítási órája?

Vagy ha általános iskolás korú gyermeked van, neki mikor kezdődik az iskola? Az én iskolámban 7:45-kor csengettek be, ami azóta változatlan. Elterjedtebb-e vajon a 8:00-i becsengetés?

Anorexiások! Nálatok hogy kezdődött az egész?

Iskolában a tanárok észrevették ha igen mondtak valamit?

Ez normális? (Most kezdődött az iskola és olyan vagyok mint egy felmosórongy)

A második napja járok iskolába és úgy érzem magam mint az utolsó nap vagy mintha másnapos lennék. Rossz a közérzetem, enyhe fejfájásom van, sápadt és fáradt vagyok (pedig tegnap este kilenckor feküdtem le), nincs türelmem, még tanulni se áll oda az eszem. Nagyon...

Ha a reflux akkor kezdődött amikor kifejezetten odafigyeltem a diétára akkor nem is a táplálkozásba van a hiba?

Aztán elmúlt egy pár napig/hétig váltakozva és visszatértem a sima táplálkozásra, kenyérrel, gabonával kiegészítve, ritkán édesség.. persze a reflux ugyanúgy jelen van(a csendesebb fajta, silent reflux), azóta a torkomban van egy állandó idegesítő érzés.. de most...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!