Mit tegyek, hogy kevesebbet cigizzek?
Figyelt kérdés
Három éve dohányzom, tudom, hogy káros, de nem feltétlenül akarok leszokni, csak elérni, hogy kevesebb is elég legyen naponta. Mit tehetek? Valami módszer amitől kevesebbet szívnék el egy nap alatt?2014. máj. 6. 22:44
1/9 anonim válasza:
Ezt csakfejben lehet eldönteni. Nem tudom, hogy mennyit szívtál eddig de döntsd el ,hogy mondjuk reggel meg este szívsz 1-1 szálat és arra a napra akkor vége, és ezt próbáld meg betartani, ha lassan beépül a napi rutinba utána mér fel se fog tűnni,hogy csak ennyit szívsz.
2/9 anonim válasza:
Semmit!
Az ükapám 60 évig szívott napi minimum 2 doboz Kossuthot!
-kicsit bizonytalnan voltam, de régen más volt a helyesírás-
persze tüdőrákban halt meg, de élt 72 évig!
3/9 A kérdező kommentje:
hülyén fog hangzani, de nem az egészségem szempontjából, hanem a zsebem szempontjából szeretném csökkenteni a mennyiséget
2014. máj. 6. 23:25
4/9 anonim válasza:
Só, cukor, zsír, ezek mind-mind lételemek!
Ha nem visszük be, végünk!
De mivel a nyugdijasok kukák, és ebben a korban 20-30 év múlva nem lesz pénz eltartani az öregeket, kitalálták, hogy éljünk: _SÓ_ CUKOR_ZSÍR nélkül!
5/9 anonim válasza:
Szerintem szívj erősebbet, mert akkor kevésbé hamar múlik a "hatása"
6/9 anonim válasza:
Az első jól írta. Fejben dől el. Nekem nagyapám több mint húsz év után tette le a cigit egyik napról a másikra, pedig előtte volt hogy naponta 2-3 dobozzal is elszívott. Persze elvileg nem lehetne csak úgy letenni, az orvosok sem ajánlják. Szerintem azonban csak így lehet. Néhány hétig volt is mindenféle nyűgje, baja. Utána elmúlt. Már jópár éve nem gyújtott rá.
7/9 A kérdező kommentje:
ez jó megoldás lehet, köszönöm:) eddig azzal próbálkoztam, hogyha megkívántam inkább elfoglaltam magam mással, csak az volt a baj, hogy semmire nem tudtam rendesen figyelni, mert az járt a fejemben, hogy milyen jó lenne elszívni egyet
2014. máj. 6. 23:35
9/9 anonim válasza:
Csak orankent gyujts ra, egeszkor. Ha lekesed akkor csak a kovetkezonel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!