Milyen pattintós cigibe fektessek be?
Szeretnék kipróbálni egyet a pattintós "csodák" közül, de annyi féle van, hogy nem tudok dönteni (nem dohányzok sokat, tehát a végigpróbálásukat se pénzzel, se tüdővel nem bírnám).
A lényeg az, hogy a mentol a lehető legerősebben érződjön. Ha a márka mellé színt (hogy melyiken érződik jobban a mentol) és/vagy értéket is tudnátok írni, azt nagyon megköszönném.
Előre is köszi
(anti-dohányosoknak köszönöm a figyelmeztetéseket, de tisztában vagyok a cigaretta bármiféle veszélyeivel)
Marlboro Gold Beyond kedvencem:)
Pattintós kék multi másik kedvencem:)
Iszonyat jók:) de legjobb a beyond! Mert ha elpattintom akkor az első 2 szívás nagyon mentolos és utánna egy picit csökken a mentol erőssége!
Köszi a válaszokat.
Azt elfejeltettem írni, hogy a sima mentolosat próbáltam már, és hogy pattintós Dunhillt próbáltam egyszer, de nem volt elég mentolos.
Sima Marlborot annyira nem szeretem, de csak adtam most egy próbát a pattintósnak. Nem bántam meg, nagyon bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!