Mit hazudjak a trafikba, hogy miért kell nekem cigi?
#8: Az érszűkület miatti láblefűrészelést kihagytad. Régi szomszédunknak levágták az egyiket, szívta tovább. Aztán a másikat is le kellett. Szívta tovább.
Aztán meghalt.
Bocsánatot kérek, ha trollnak tűnök, de ugyan mi a halál rojtos véreres farkának a kedvéért kell mindenkinek bagóznia???? Én pl bele tudnék okádni a szájába, ha egy lánnyal megismerkedem és olyan szaga van, mint egy várótermi hamutartónak. Broáf.
Annyira büdös, kellemetlen, de legalább még egészségtelen és undorító is, hogy egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen ráadásul szemét módon költséges izén mit szeret ennyire mindenki, mintha kötelező lenne?
Tényleg elnézést kérek az indulataimért, de annyira gusztustalan egy bagós a nem bagós szemszögéből.
Pedig egyszerű: a dohánygyártók szívós és költséges marketinggel évtizedeken keresztül nyomatták mindenhol, hogy bagózni menő, ennek hatásai még évtizedekig kitartanak.
Másodsorban meg ugye a nikotinnak vannak pozitív hatásai, de persze ha csak erről szólna, ezt elérhetnék kevésbé undorító és egészségtelen módon is.
"#8: Az érszűkület miatti láblefűrészelést kihagytad. Régi szomszédunknak levágták az egyiket, szívta tovább. Aztán a másikat is le kellett. Szívta tovább.
Aztán meghalt."
Bocsi, majd legközelebb belefogalmazom, közvetlen családi körben ilyen még nem volt. Csak érszűkület miatti infarktus meg gégerákkal szenvedés évekig. Komolyan emberségesebb lett volna egy golyó mint hónapokig naponta majdnem meghalni légszomjba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!