Tanácstalan vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
Régen én is cigiztem párommal együtt. Úgy terveztük el hogy le fogunk szokni. Egy ideig elektromos cigit szivtunk de azt is abbahagytuk. Én letettem végleg de párom mint rá jöttem becsap ezügyben. Ő maga is mondta hogy napi egyet szokott munkába. Az való igaz hogy mikor itthon van nem szokott de ha nem vagyok vele igen. Mostanában ez miatt nagyon sokat veszekszunk es félek ez a hazassagunkra fog menni. Nem tudom mit lehetne tenni hiszen semmi nem használ.2016. júl. 5. 08:22
1/3 anonim válasza:
Na nehogy már erre rámenjen egy házasság. Neki nincs akkora önmegtartóztatása, esetleg keményebb függő, mint te. Nem széthúzni kellene, hanem összetartani. Támogasd. Az én párom úgy szokott le, hogy megmondtam neki, ha azt érzi, nagyon rá akar gyújtani, hívjon fel és beszéljünk. Így tartottam benne a lelket. Forduljon szakemberhez, vagy csináljátok fokozatosabban, elhúzódó leszokással. Valakinek megy egyik pillanatról a másikra, valakinek nem. Nem vagytok egyformák, de ettől nem kell a Dunának menni. Végülis nem drogos vagy alkoholista.
Vannak leszoktatóközpontok, ott is segítenek.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez nálunk nem megy már régóta turok. Hazudik mint egy kamasz.. És tudja mért kell leszokni. Alig lehet gyerekem ő is tudja az orvos mondta neki h egészséges életmód kell én probalok igy élni es próbálom öt segíteni. Amikor itthon van nem cigizik hetekig és nincs elvonás tunete se. De a hazugságok bantanak a legjobban ...
2016. júl. 5. 08:35
3/3 A kérdező kommentje:
Aki több belátást akar a sztoriba vagy komolyabban beszelni erről az ott tud elérni
m.facebook.com/nikoletta.varadi
2016. júl. 5. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!