Stressztől kiakalult refluxot ,hogy lehet kezelni?
Homboc érzet vana torkomban két napja ami későesti kajálas utan esetlegesen nem megrágott étel ami nem ment le atorkomon érzetett okozott.
Egész nap érzem mintha lenne valamia nyelőcsövem közepen evés közben nem érzem.
Ugyan szorogó tipus vagyok de nem tartós...Eddig mindig elmúlt a szorngással eggyütt.
Tit tehet az akinek lelki okok miatt van rexlusz szerű tünete, vagy gomoc érezet a torkban.
A légzőgyakorlatotól csak büfögnöm kell ami megjobban előhozza az az érzést.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában napi szinten alkoholizaltam 30 éves férfi vagyok. És sárgás hasmenésem van legtöbbször , étvágyam van. Néha görcsöl a hasam. Nagyon sokat stresszelek. Holnap is egy vizsga miatt már készen vagyok . Sárgás vízszerű hasmenés, epe gond lehet a sok...
4 hónapja egy korty alkoholt se ittam,leraktam végleg, szilveszterkor sem ittam, és ez így is marad, észre vettem ha tejterméket eszek pl sajtos valamit vagy tejfölöst, akkor utánna puha állagú a székletem, nem hasmenés, csak majdnem és sokat görcsöl a hasam utánna, és...
2 Hete nagyon stresszes vagyok ,jövő héten vizsgázok 4 napon keresztül és attól nagyon ideges vagyok . Folyton nyomoridegem van ,aludni sem alszom sokat és mikor végre alszom akkor se tudok mélyen aludni. A tanulás miatt sok energiaitalt kávét és cigit fogyasztottam és...
UH-eredmény negatív lett. Félek a tükrözéstől, szövődményeitől inkább és baj lenne ha mégse mennék el?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!