Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mikor és hogyan kapom meg az...

Mikor és hogyan kapom meg az Ápolási díjat?

Figyelt kérdés

Két részre osztanám a kérdésem..mivel a januárban átvett emelt összegűre vonatkozó határozat szerint nem világos számomra milyen úton fogom azt megkapni, mert idézem:

"2025. jan. 9-e napjától január hónapra bruttó 57.(ezervalamennyi) részösszegű, majd 2025. február 1. napjától havi rendszerességgel (blablah) havi bruttó 74.940, Ft emelt összegűt állapítok meg..."

"ezzel egyidejűleg felkérem a (nagyhatalmút), hogy a 10%-os nyugdíjjárulék levonását követően (és most jön az érdekes) - számú számlaszámra kiutalni szíveskedjék." ennyi..

(mivel nem jelöltem meg számlaszámot a beadványban, mert postai úton szeretném, mégis miez?)

Mivel még semmit nem kaptam, így kicsit aggódom is, hogy kell ehhez még tennem valamit?Meg gondolom visszamenőleg fizetik ki..

A másik része meg, amit főleg a Budapestiektől kérdezek akik postai úton kapják, hogy az utalást követően ti hány napra rá kapjátok kézhez?

Köszönöm.

márc. 5. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Haverom anyja 12.-e körül kapta tavaly. Postán.
márc. 5. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hoxára írd ki, ott tudnak segíteni, bármilyen kérdésed van.

www.hoxa.hu/milyen-utemezessel-mikor-utaljak-a-forum

márc. 5. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
2. Minek? Ha nem ad számlaszámot, automatikusan postázzák. Már ha volt esze, címet írni. A posta meg 12.-én, +/- 1-2 nap hozza.
márc. 5. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Hónap vége, vagy hónap eleje. Minden hónap 5.-éig kell kézbekapni. Én hétfőn kaptam, azaz 3.-án. Megye is számít, ezért is javasoltam a Hoxát.
márc. 5. 17:29
 5/5 A kérdező kommentje:
#2 Köszönöm szépen, majdnem kiírtam oda is, de pont most hozta meg a postás egyben a jan.-februárit..Tehát lényegében az ahavit utalják minden hó végén és így utalástól számítva tényleg az 5. munkanap..Persze lehet, hogy az is közrejátszik, hogy szemben lakom az érintett intézményekkel, de legalább tudom, hogy nagyjából mire számítsak..
márc. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!