Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mire jó a migrén piercing?

Mire jó a migrén piercing?

Figyelt kérdés

máj. 3. 13:25
 1/10 anonim ***** válasza:
24%
De hisz benne van a nevében: elvileg a migrén megelőzésére a megfelelő akupresszúrás pontra kifejtett nyomással.
máj. 3. 13:29
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
A piercer megélhetésére...
máj. 3. 13:55
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Amire minden más is amiben a buta emberek hisznek!
máj. 3. 14:04
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Semmire. Egy jó nagy átverés.
máj. 3. 15:08
 5/10 anonim válasza:
67%
Akkor átverés ha hozzá nem értő teszi be. A gyorstalpalót végzettek pl. A feleségemnek Zalaegerszegen lőtték be. Orvos csinálta, tavaly, és 20000 ft volt. Mintha elvágták volna a fejfájását. Nem mindegy, hogy sima vagy migrénes a fejfájás mert nem ugyan oda teszik a fülbevalót. Azóta talán 2-3szor fájt neki szemben a heti több alkalommal. Nekünk mindenképpen megérte.
máj. 4. 07:26
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
A migrén piersinget a sen-men potba teszik. Ez kiegyensúlyózó pont. A fül akkupunktúrában használják.Többek között része a füladdigtológiai(függőség leszokás) kezelésnek.
máj. 4. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
37%
ma 07:26 Feleségednek szerencséje van, hitt benne, használt neki a placebo.
máj. 4. 11:14
 8/10 anonim válasza:
23%

6. Nem. A migrénpiercingnek nevezett a daith, a shenmen pedig a flat. Így könnyebben megtalálod egy piercingtérképen.

Az egész pedig fejben dől el, vagy nem...

máj. 4. 11:22
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
50%
A hatását nem tudom, találkoztam ilyen illetőkkel, jöttek MR-be, nekik jó véleményük volt ezzel kapcsolatban, szerintem csak placebo, de ha hatásos, akkor miért ne, viszont mivel senki sem tudta igazolni, hogy MR kompatibilis, ezért a vizsgálat elmaradt.
máj. 4. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
68%
Gyerekkorom óta nagyon fejfájós vagyok... szél, légkondi, zárt helyek, élményfürdők után, ősszel 2 hétig tartó folyamatos fájdalom, éhség, fáradtság...időjárásváltozás, és még sorolhatnám sajnos. Nekem soha, de soha nem múlik el magától. Alapjaiban nem vonzott sose, semmilyen testékszer. A hosszú évek óta tartó fejfájásnak adtam egy utolsó lehetőséget ezzel. Kb. 10-ed annyit fáj csak a fejem, mint az ékszer előtt.
máj. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!