Tisztelt Gyakori Kérdések Felhasználók! 35 éves érdeklődő vagyok és pestről írok. Érvényes taj kártyával oep társadalom biztosítási alapon klinikai szakpszichológust keresek aki csak beszélget teszteket töltet ki a betegekkel hol találok ilyet!?
A Semmelweis Egyetem Pszichológia Tanszék,Thalassa Ház Tündér hegy minden szar volt már de egyik sem vált be.
Itt Magyarországon a Budapesten a Fővárosban hova tudok még menni próbálkozni ingyenesen oep társadalom biztosítási alapon érvényes taj kártyával nem maga praxisban magán fizetős szakrendelésre menni mert arra nincs elegendő pénzem!?

válasza:Én tudom ajánlani neked legjobbat: ChatGPT!
És ez nem vicc!

válasza:3-as: én teljesen komolyan írtam neked a ChatGPT-t!
Beírod neki, hogy milyen tesztet akarsz, miről beszélgessetek meg hogy vegye fel a profi pszichológus szerepét és kérdezzen stb és nagyon sokat fog tudni neked segíteni!
Nekem is segített.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"Viszont lehet, h kerdezo rafuggne egy ilyenre, esetleg rossz iranyba indulna."
Szerintem inkább a ChatGPT-re függjön rá, mint a pszichiáter által felírt Frontinra stb..., mert majd kifizet egy valag pénzt mindenféle pszichomókusra aztán látod, sehol sem tart..
Kapcsolódó kérdések:
TB biztosítottként mennyit kap utánam a fogorvosom havonta alap esetben ( semmilyen ellátást, beavatkozást nem végzett a hónapban ). U.I.: 2 MI-t (AI) is megkérdeztem, de semmilyen összeget nem talált…
Már fél éve otthon ápolom rákbeteg édesanyámat, ezért nincs munkám, a TB-t viszont nem fizettem be, ez akkor jutott eszembe, amikor a fogászaton mondták, hogy nincs rendezve a TB-m. Online több számlaszámot hoz ki a Google, nem tudom, hogy hova utaljam, és pontosan...
Vagy csak a recepteket látja, akár rendezve van pénzügyileg, akár nincs ?? Köszönöm a válaszokat ...
Mindegyik weboldalon, ahol erre hivatkoznak, még csak utalás sincs arra, hol lehet a számla számát megtalálni... Mivel a fénymásolt iratokkal együtt, az átutalás képernyőfotót is be szeretném küldeni. Köszönöm, ha valaki erre téved !
Már nem emlékszem, hogy egy hónapban befizettem-e vagy sem, illetve másik számláról nem tudom, el tudták-e nekem könyvelni. Illetve valamikor volt késés is, aminek úgy tudom van díja, de nem tudom, ezt hogy számolják. Nem találtam sehol információt arról, hol lehet...
Semmi, ismétlem SEMMI bevételem, jövedelmem nincs, mégis havonta rámerőszakolják, hogy fizessek nem is kevés pénzt! Úgy, hogy amúgy évente jó, ha 1x megyek orvoshoz... Ez nem fair, hogy úgy fizessek havonta, hogy befelé semmi nem jön! Főleg, hogy nem is nagyon járok...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!