Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen a gasztroenterológus?...

Milyen a gasztroenterológus? Gyomor és végbéltükrözés? Milyen érzés? Volt hogy hánytatok utána?

Figyelt kérdés
Nemsokára megyek, és nagyon félek. Nyugtassatok meg, vagy legalább készítsetek fel, mire számítsak! Előre is hálásan köszönöm!

2025. aug. 4. 16:58
 1/9 Mad Max2 ***** válasza:
78%

Ez attól is függ hogy altatnak, bódítanak, vagy csak naturban csínálják

naturban... a gyomortükrözés borzalmas, olyan mintha megakarnál fulladni, folyika nyálad, öklendezel, halálközeli élmény is lehet érzékenyeknél.

Hányni nem tudsz mert üres gyomorral kell menni.

A végbéltükrözést ha naturban csínálják akkor fáj.

Altatásban semmit nem érzel

Bódításnál érzed hogy "kínoznak" de nem érdekel mert el vagy kábulva.

2025. aug. 4. 17:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!! :)
2025. aug. 4. 17:06
 3/9 anonim ***** válasza:
A végbéltükrözés nem nagy dolog, néhány perc az egész. Többnyire nem is gasztroenterológus csinálja, hanem proktológus.
2025. aug. 4. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
53%

Elvileg gyomortükrézést naturba se kell érezned ha jól csinálják. Magánban általaban jól csinálják. Nyelni se kell a "szondát" mert olyan kicsi h letudja vezetni. TB alapon szadisták mert ott sok beteget látnak el és kapkodnak.

Amúgy nem is értem ezt a gyomorrükrözést 2025-ben... vannak már olyan pici 360 fokos kamerák amiket lelehet nyelni és mindent lát rajta. Aztán ha van probléma majd akkor tükröz mintavételhez

2025. aug. 5. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2025. aug. 5. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
53%
Vastagbél tükrözésben volt már részem. Nekem nagyon fájt, kellemetlenül éltem meg. Naturban csinálta a doki, meg is fogadtam, hogy legközelebb biztosan csak úgy megyek bele, ha minimum elbódítanak.
2025. aug. 5. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
36%
Naturban, naturban… azt se tudod, mi a különbség a végbél és vastagbél között.
2025. aug. 6. 05:31
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
A végbél 15 centi, a vastagbél 150 centi. Nem mindegy, hogy melyiket tükrözgetik
2025. aug. 6. 14:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ !! :)
2025. aug. 6. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Gasztroenterológiai konzultációt követően mikorra várható a tényleges vizsgálat? (Bővebben lent)

Végbélsipollyal műtöttek nemrég, a sebész küldött tovább több vizsgálatra is, többek között gasztroenterológiára kolonoszkópiára (vastagbéltükörzés). Egyelőre 2 hónappal későbbre kaptam időpontot konzultációra. A sebész azért küldött ilyen vizsgálatra, hogy kizárjuk a...

Hogy fognak(kötelező jelleggel) vastagbélre leszűrni több százezer vagy millió embert,mikor alig van gasztroenterológus?

Vagy akkor olyankor hetekig vagy hónapokig osztályos munka helyett csak tükrözni fognak a gasztrosok?

Jó és profi magán gasztroenterológus Budapesten?

Gyomortükrözésre szeretnék menni, és lehetőleg olyan orvost keresek aki érti is a munkáját. Előre is köszönöm a válaszokat!

Egy jó gasztroenterológust tudtok ajánlani Budapesten?

Reflux miatt érdekelne. Tb is jó de főleg magán.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!